Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] 20 cali s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komfort jazdy równy zero

:thumbdown:

Opublikowano

Mnie już 19 doprowadzają do szału, ale w sumie mój kolega ma SL 55 AMG i też ma 20" na profilu 35... nie ma tragedii w komforcie ;)

Opublikowano

felgi w tym rozmiarze to miodzio :kox: a komfort to juz inna bajka :gwizdanie: nie można mieć wszystkiego :tongue4:

Opublikowano

felgi w tym rozmiarze to miodzio :kox: a komfort to juz inna bajka :gwizdanie: nie można mieć wszystkiego :tongue4:

komfort komfortem ale np nie wyobrażam sobie jazdy na 20 po Poznaniu, drogi są fatalne i takie dziury że masakra. Uważam że jazda na takich felgach w naszym kraju to prawdziwa sztuka przetrwania a rozwalić taką felgę to spory koszt :gwizdanie:

Opublikowano

komfort komfortem ale np nie wyobrażam sobie jazdy na 20 po Poznaniu, drogi są fatalne i takie dziury że masakra. Uważam że jazda na takich felgach w naszym kraju to prawdziwa sztuka przetrwania a rozwalić taką felgę to spory koszt :gwizdanie:

Równie dobrze możesz 19" uwalić. Jeżeli ktoś się decyduje na takie felgi to wie jakie wyrzeczenia są z nimi związane. Tymbardziej że autor wątku jeździ teraz na 19" i zna temat polskich dróg.

Opublikowano

Mam wlasnie takie 18 i też myślałem nad 20-wzór jak dla mnie jest śliczny, ale fakt trzebaby pożegnać się bezpowrotnie z namiastką komfortu która jeszcze istnieje.

Opublikowano

zakładaj 20", jak szukałem swojej B6 to w de oglądałem i jeździłem na 20" i skręconym gwincie, nie zauważyłem różnicy miedzy 18, a 20 cali, ale ponadto, kto tu mówi o komforcie ;) auto ma wyglądać :D

Opublikowano
  • Autor

Nie no panowie temat komfortu odlozmy na bok bo mija sie z celem :>

A skoro w malej A4 b5 B6 czy B7 da sie jezdzic na 19 to jednak w sporo wiekszej C5 nie powinno byc az tak zle :wink4:

Pozatym trzeba jeszcze znalezc te 20cali co nie musi byc latwa sprawa :embarrassed:

Chyba, ze macie inny typ na ten rozmiar?

Akurat sprzedalem najprawdopodobniej moje RS4 za dobra kase wiec jest okazja :rolleyes:

Opublikowano

Hmm a co na Twoja zona ? :naughty: chce 20" może najpierw jej zapytaj :) a 20" to spora felga i mała opona fakt rozwalić można i 18 jak się dobrze walnie ale koszt między 19 a 20 jest dużo większy . No chyba że kupisz 2 komplety i będziesz zmieniał oponki :hi:

Opublikowano
  • Autor

Hmm a co na Twoja zona ? :naughty: chce 20" może najpierw jej zapytaj :) a 20" to spora felga i mała opona fakt rozwalić można i 18 jak się dobrze walnie ale koszt między 19 a 20 jest dużo większy . No chyba że kupisz 2 komplety i będziesz zmieniał oponki :hi:

Zona mowi, ze jej si epodoba :evil:

Pozatym ona caly czas tez jezdzi na 19 i odpukac all ok :good:

Opublikowano

chłopie, powodzenia w szukaniu zycze!!! A6 na takich felgach bedzie wygladala proporcjonalnie :decayed: , ja od 2 dni jezdze na 19'' w A4 i tragedii zadnej nie ma, jakby dalo rade to tez bym 20'' wsadzil, ale to juz moja choroba :polew:

Opublikowano

Skoro żona mówi to trzeba tak zrobić :polew: A tak poważnie to fajnie będą na Twoim samochodzie 20" wyglądały. Autko jest konkretne to i felga musi być konkretna :kox: Tylko możesz mieć problem w kupieniu takich alu bo od 20" zaczynają się schodzy. Mało tego jest no i ceny czasami zbyt wygórowane :confused4:

Opublikowano

Skoro żona mówi to trzeba tak zrobić :polew: A tak poważnie to fajnie będą na Twoim samochodzie 20" wyglądały. Autko jest konkretne to i felga musi być konkretna :kox: Tylko możesz mieć problem w kupieniu takich alu bo od 20" zaczynają się schodzy. Mało tego jest no i ceny czasami zbyt wygórowane :confused4:

a ceny opon jakie beda dopiero.. :decayed:

Opublikowano

a ceny opon jakie beda dopiero..

Kolega jedzie grubo także pewnie ceny opon mu nie straszne :wink4:

Opublikowano

255 bedzie troche za baloniaste.

235/30/20 :kox:

235 jakies za waskie sie wydaja do takiej feli

ja bym tam widzial cos typu 275/25/20 :gwizdanie:

255/35/20 :kox:

255/35 to sie na 18" zaklada a nie na 20"

Opublikowano

255 bedzie troche za baloniaste.

235/30/20 :kox:

235 jakies za waskie sie wydaja do takiej feli

ja bym tam widzial cos typu 275/25/20 :gwizdanie:

255/35/20 :kox:

255/35 to sie na 18" zaklada a nie na 20"

Tylko że ta felga będzie miała podobną szerokość co 19" także bez przesady z oponami. 275 to do Land Rovera na szerokie felgi a nie do A6.

Wojtek_A4 a może te:

http://www.moto.allegro.pl/item555950420_alufelgi_20_audi_a5_s5_oryginalne.html

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0745c3285f9b4e68

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a351b473008f1d36

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=28bfe9f5a71ae735

to sa fotki a6 na 20" kolegi z naszego forum o nicku _Makki_

ktory teraz jezdzi a4 b8

pogadaj z nim....

pozatym 20" w a6 c5 to tak jak 19" w a4 b5 albo i mniej wiec nie bedzie tragedii napewno

i tak bedzie nadto komfortu

pamietaj tylko ze przy tej feldze musisz miec dobra glebe bo inaczej auto nie wyglada i sie zrobi "allroad na duzym kole" po prostu