aprox99 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Witam, kolega poprzez vcds uruchomił mi doświetlanie zakrętów poprzez lampy przeciwmgielne w zderzaku. Efekt jest smutny, w nocy prawie tego nie widać, może trzeba inne żarówki kupić? Miałem 3 lata temu inne a4b8 i tam naprawdę to było super, nie wiem może było to światło oryginalne z reflektora głównego? Kto zrobił coś takiego i jaki jest efekt świecenia, bo na youtubie świeci mocno
ira2 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 14 godzin temu, aprox99 napisał: Witam, kolega poprzez vcds uruchomił mi doświetlanie zakrętów poprzez lampy przeciwmgielne w zderzaku. Efekt jest smutny, w nocy prawie tego nie widać, może trzeba inne żarówki kupić? Miałem 3 lata temu inne a4b8 i tam naprawdę to było super, nie wiem może było to światło oryginalne z reflektora głównego? Kto zrobił coś takiego i jaki jest efekt świecenia, bo na youtubie świeci mocno witam dobry efekt doświetlania zakrętów uzyska się tylko na oryginalnych lampach bixenon z funkcją doświetlania zakrętów, zwykłe bixenony tego nie mają aby wymienić lampy bixenon zwykły na taki z doświetleniem zakrętów jest sporo roboty i kosztów tj. lampy do wymiany, BM09 do wymiany, trochę zmiany w instalacji elektrycznej, zdjęcie ochrony itd lampy przeciwmgielne faktycznie za wiele nie dają światła na drogę
aprox99 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Na youtubie jest filmik i tam świecą ok, byłbym z tym zadowolony, u mnie nawet tego nie widać
MaciekPL Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zmień żarówki na mocniejsze, może te już są słabe. Jakieś led Cree czy coś takiego i powinno być lepiej. Chociaż w dzień to wątpię żeby to jakoś dobrze świeciło. Mam skretne bixy i wieczora pora to najlepiej widać. Jak skrecasz a z naprzeciwka auto stoi albo jedzie to całe auto można oświetlic heh.
Skora22 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Cześć, mam problem z doświetlaniem w lampie, doswietlanie z halegena działa ale te z lampy nie, wymieniłem żarówki h7 a komputer po usunięciu błędu dalej pokazuje to samo błąd 51 lewej strony... Pomocy Edytowane 22 Maja 2019 przez Skora22
Krzy0 Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Może wykoduj te z halogenów i zostaw tylko kodowanie tych w lampach.
Rekomendowane odpowiedzi