S1Przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 3 godziny temu, cysiek18 napisał: za tyle to ci oddam swoją starą: to jest kiera z a4? Wygląda na fotce spoko jak oceniasz ją w realu?
S1Przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Adam87 napisał: Dokładnie taka... I tak jak @niwet pisze.. odrazu z multi, bo wygoda i kiera taka pełniejsza się wydaje. A jak mam już łopatkę od tempomatu to dużo trzeba przerabiać modyfikować? jest jakiś wątek, sterowanie radiem będzie?
kuba84 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Rob@k napisał: Kiera ma być z B7 albo z B8 z A3 nie pasuje. Zdziwiłbyś się A4 B7 Cabrio ma kierownicę właśnie taką jak A3 8P Mówię o oryginalnej kierownicy 3ramiennej z Cabrio. Mam dwie cabrio i wiem o czym mówię. Kupiłem kierę z B7/B8 (nie cabrio) i mogłem sobie na nią tylko popatrzeć, bo poduszka w Cabrio jest taka sama jak w 8P Jak będziesz kupował 3 ramienną z mutli to akurat nie ma znaczenia z jakiego modelu będzie byle byś kupił komplet z jednego auta.
S1Przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 49 minut temu, kuba84 napisał: Zdziwiłbyś się A4 B7 Cabrio ma kierownicę właśnie taką jak A3 8P Mówię o oryginalnej kierownicy 3ramiennej z Cabrio. Mam dwie cabrio i wiem o czym mówię. Kupiłem kierę z B7/B8 (nie cabrio) i mogłem sobie na nią tylko popatrzeć, bo poduszka w Cabrio jest taka sama jak w 8P Jak będziesz kupował 3 ramienną z mutli to akurat nie ma znaczenia z jakiego modelu będzie byle byś kupił komplet z jednego auta. Czyli moja poducha z 4p może nie pasować do kolegi wyżej z 3p? Szkoda bo sie napaliłem na nową kierownicę Nie zależy mi na sterowaniu z kierownicy.
kuba84 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Poducha z 4ramiennej nie pasuje do 3ramiennej kiery
Rob@k Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Chodziło mi o to, że musi być komplet poducha i kiera z jednego auta. Nie można pomieszać A4 z A3.
S1Przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, kuba84 napisał: Poducha z 4ramiennej nie pasuje do 3ramiennej kiery A to d*pa zbita
S1Przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 6 godzin temu, cysiek18 napisał: za tyle to ci oddam swoją starą: To jest z audi a4 czy a3?
S1Przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 9 minut temu, cysiek18 napisał: A4 b7 A jaki stan?
cysiek18 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ja bym ją obszył bo z lewej strony skóra nie jest już idealna, no i znaczek jest do wymiany. Dla jednych będzie ok, dla innych do obszycia
S1Przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 1 minutę temu, cysiek18 napisał: Ja bym ją obszył bo z lewej strony skóra nie jest już idealna, no i znaczek jest do wymiany. Dla jednych będzie ok, dla innych do obszycia A poduszki do niej nie masz? Kierownica jest z śrubami do poduszki? Możesz mi podać o jakim oznaczeniu poduszka wchodzi?
cysiek18 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 3 minuty temu, S1Przemo napisał: A poduszki do niej nie masz? Kierownica jest z śrubami do poduszki? Możesz mi podać o jakim oznaczeniu poduszka wchodzi? Tylko to co na zdjęciu. Poduszka nie pamiętam jaka idzie.
S1Przemo Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 Dach w majówkę umyty i zaimpregnowany. Niestety dach miał dwa małe przetarcia niby woda nie leciała przez nie ale wolałem to zakleić za wczasy. Z jednej strony wyszło spoko z drugiej nie jestem zadowolony. zalaczam siecią przed po i na drugi dzień
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 miałem u siebie dokładnie w tych samych miejscach
S1Przemo Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 3 minuty temu, jedrekx napisał: miałem u siebie dokładnie w tych samych miejscach Tak od spodu są metalowe blszki i z czasem to powoduje przecieranie, z czasem zmienię dach na nowy.
S1Przemo Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 Dobra, w ostatnim czasie tak nowe opony letnie (okazało się ze jedna felga jest krzywa i będzie prostowana) wyeliminowałem skrzypiące plastiki nowy wiatrołap - teraz można śmigać 120-140 bez dachu i jest super wysmarowane wszystkie uszczelki czyste i natłuszczone auto świeżo po przeglądzie brak luzów i wycieków pod koniec maja będzie zamontowany lpg w sielesia cars koszt 3500 zl udalo się naprawić spalanie w kompie: okazała się mega pierdoła spalanie było przestawione z 100km na litr na spalanie l/km od razu sprawdzono mi błędy silnika itp brak parametry w kompie powiedziano mi idealne do zrobienia muszę obonizyc przednie szyby z przodu bo według serwisowki musza wchodzić w uszczelkę max 5mm a u mnie jest to 8mm pojawil się drobny przeciek dachu zlokalizowałem miejsce jest to na łączeniu tylnej szyby. Muszę przemyśleć jak to zrobic całe szczęście wyciek jest minimalny i nie odbywa się przez zewnętrzna warstwę a orzekają wewnętrzna A i miałem jakieś plamy na desce rozdzielczej, nie wiem z czego udało mi się trochę zamaskować no i plastiki umyte i nałożyłem błyszczący dresing
S1Przemo Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2019 Auto dostało lpg. Jeździ się spoko. Montaż w silesia car wyszło 3400. Temperatura przełączania na gaz to zaledwie 25 stopni czy to nie za szybko?
Rekomendowane odpowiedzi