KarolH Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, problemem jest pacjent B5 1.9 TDI AFN 110km 98r. Wymieniłem filtry, zrobilem hamulce, uszczelkę zaworów ogarnąłem i odłączyłem akumulator na dwa dni. Po zrobieniu wszystkiego odpaliłem autko i wyjechałem z garażu. Okazało się, że trzeba jeszcze odpowietrzyć hamulce. Wyjechałem do garażu ogarnąłem hamulce i już nie odpaliło auto. Kręci ale nie chce odpalać. Filtr paliwa zalalem wcześniej ropą, wszystko śmigało fajnie do momentu zgaszenia i odpowietrzenia hamulcy. Ktoś ma jakiś trop który mogę podjąć? Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez KarolH
Langista Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zero błędów w kompie? Pompę słychać?
wesz82 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jak kręci a nie łapie to albo powietrze tj odkrec kazda z nakretek od wtrysku rzuć szmatę na to i kręc tak x 4. Może odpieles kostkę od pompy lub przerwał się jakiś kabel???? Odp hebla nie ma nic do odpalania.
KarolH Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Kompa zamówiłem bo to już 4 audi które mam i się przyda. Pompa działa, wtyczki nietknięte. Zagadał dziś na 5min i sam zgasł. Wymieniam przewody może któryś powietrze łapie
Hezen Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Smarowałeś uszczelkę filtra paliwa czy montowałeś na sucho? Może uszczelka się podwinęła i zaciąga powietrze?
KarolH Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Na mokro było. Auto pali. Wymieniłem wszystkie wężyki doprowadzające i odprowadzające paliwo i jest git. Dzięki za sugestie
Rekomendowane odpowiedzi