bercik94 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, potrzebuje przełożyć panel klimy że środka na sam dół, koło popielniczki. Są różne rozmiary tego panelu? Czy jakaś przeróbka mnie czeka?
OlekS Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Co najmniej musisz kupić kosz 2 din pod duże radio, wtedy albo przycinać swój klimatronik, lub kupić wersję 2 din
bercik94 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 https://allegro.pl/oferta/kosz-stelarz-2-din-audi-a4-b6-b7-8006689520?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Czy dobrze rozumiem, taki kosz i swój panel przyciąć wokół na rantach?
OlekS Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Tak, to jest ten kosz, tylko że cena jak na mnie za duża, ja za 100 niedawno sprzedałem, ale mniejsza o to, musisz demontować tunel środkowy, dopasować kosz, i wtedy dopiero klimatronik docinać. Jest temat na forum, szukaj dobrze, tam wszystko opisane krok po kroku
Rekomendowane odpowiedzi