kuba00089 Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 Witam, może się komuś to przyda, Ciekło nie miłosiernie, wymieniona została uszczelka pod napinaczem, ale ciekło dalej, a okazała się banalna sprawa w postaci wymiany oringu pomiędzy napinaczem , a zaworkiem. Pozdrawiam 1
Revor Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Witam! Podałbyś wymiary tego oringu bo mam ten sam problem a nigdzie nie mogę znaleźć jego wymiarów???
kuba00089 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Opublikowano 10 Maja 2019 Cześć, niestety nie znam wymiarów, ponieważ dobierałem na oko u znajomego gdzie miał luzem kilka różnych oringów:/
szpakuziom Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Mam właśnie ten sam problem, dzięki za informację.
darayus Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Mam podobny wyciek w moim bfb. Sprawdzę to rękami mojego mechanika wedle sugestii ? choć i tak rozrząd w przyszłym roku do wymiany.
POWER Rubber Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 W dniu 9.05.2019 o 19:16, Revor napisał: Witam! Podałbyś wymiary tego oringu bo mam ten sam problem a nigdzie nie mogę znaleźć jego wymiarów??? Udało się znaleźć dany rozmiar?
POWER Rubber Opublikowano 16 Stycznia 2020 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dziękujemy. Na pewno się przyda i będzie łatwiej kupić.
Makowsky Opublikowano 6 Grudnia 2022 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Cześć, Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy ten zaworek łatwo schodzi po odkręceniu 2 śrub? Czy odkręcenie go może spowodować jakieś niepożądane konsekwencje/uszkodzić coś? Czy po ponownym montażu trzeba poza o-ringiem to jakoś doszczelnić?
Rekomendowane odpowiedzi