michalsoldat Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Cześć, przy odpiętych zegarach próbowałem zapalić samochód i teraz nawet po podpięcia zegarów mruga kontrolka immo i przy próbie odpalenie dławi silnik po 1-2 sekundach. Czy ktoś z was forumowiczów w Wrocławiu dysponuje wolnym wieczorem i vagiem aby mnie poratować? W razie czego czego zapewniam transport i browara ?
szpakuziom Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Kostka na 100% dobrze założona? Ja u siebie również przypadkiem próbowałem zapalić przy odpiętej kostce, ale podpiąłem i odpalił od razu, tylko błędy miałem oczywiście, które musiałem skasować. Edytowane 3 Maja 2019 przez szpakuziom
michalsoldat Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) No właśnie ja nie mam vagu nie mam jak błedów skasować, kostka podpięta dobrze. Błędy skasowałeś przed czy po odpaleniu samochodu? Edytowane 3 Maja 2019 przez michalsoldat
szpakuziom Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Tak, po odpaleniu, gdzie mieszkasz, mogę podjechać, błędy sobie zczytasz i ewentualnie skasujesz, jakiś tam kabel mam. Edytowane 3 Maja 2019 przez szpakuziom
Rekomendowane odpowiedzi