Marciol Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Czć Krótkie pytanie, rozglądam się za takimi felgami i nie wiem czy to złudzenie optyczne czy serio ale widziałem tak jak by dwa warianty tego wzoru, jeden ma ten rant jak by grubszy (patrząc z góry na felgę) A drugie z cienkim rantem, pytanie czy tak jest naprawde czy to mi się coś przewidziało? Jeśli tak jest to proszę o numery jednej i drugiej gdyż zależy mi na tym cieńszym rancie Np tutaj, nie wydaje się wam że to są 2 takie 2 takie ? Te po lewej inne te Po prawej inne ? Wentyl troche inaczej zamontowany w felgach po lewej jak po prawej Edytowane 15 Maja 2019 przez Marciol
3r4 Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 możliwe, że wzór ten sam był w różnych modelach audi wiele felg tak ma popularnych modeli jak rs4, 9-cio ramienne s-liny. Różnią się często rozmiarem i ET
Marciol Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) 11 godzin temu, 3r4 napisał: możliwe, że wzór ten sam był w różnych modelach audi wiele felg tak ma popularnych modeli jak rs4, 9-cio ramienne s-liny. Różnią się często rozmiarem i ET Możliwe ,akurat pozbyłem się takich 9cio ramiennych s-linów. Natomiast wiem ze akurat te s-liny których szukam są w różnych rozmiarach i szerokościach aczkolwiek wzór jak wspomniałem nie wiem czy nie są to dwie pary różnych felg Jeżeli faktycznie jest taka różnica i miałby ktoś pod ręką numer tych cieńszych byłym wdzięczny Edytowane 15 Maja 2019 przez Marciol
Langista Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Te na zdjęciu są te same, kwestia rzutu (kąta pod którym zrobiono zdjęcie).
Rekomendowane odpowiedzi