Cristoforo Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 ja ogólnie do szprych jestem nastawiony wizualnie wrogo ale ta felga w realu zmieniła mi światopogląd
Dibo Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ja ogólnie do szprych jestem nastawiony wizualnie wrogo ale ta felga w realu zmieniła mi światopogląd Mam to samo podejście jeżeli chodzi o szprychy ale muszę przyznać że niektóre wyglądają fajnie np. te co pokazałeś w tym temacie. Chociaż sam osobiście bym szprych nie kupił.
KOval81 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ja również zwolennikiem szprych nie jestem, ale trzeba przyznać, że taka do czarnego A4 musi ładnie się prezentować jak dobrze wykonana i solidna, to siało bierz. Co dorozmiaru, to niestety nie widzę jej w 17", ale może na żywo będzie ok.
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Advanti jest dostawcą teamu Red Bull racing F1 więc jakość musi być na najwyższym poziomie
Cristoforo Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Advanti jest dostawcą teamu Red Bull racing F1 więc jakość musi być na najwyższym poziomie jakość jest bardzo dobra wykonanie felgi wzorowe i zadnych reklamacji auta smigają na tych felgach po poligonach i daja rade cena normalna jak z allegro ale po rabatach to tylko brać mają też inne ciekawe wzory
musti Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Felga na poziomie Nic nie pozostało tylko brać
konradzed Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Widziałem już lepsze szprychy, ale nie jest źle. Co do rozmiaru, to raczej większy, ale wszyscy wiemy jakie są u nas warunki na drogach... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 na 17` zgubi urok , na 18 będzie ok a na 19 kox
kosiniak Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a ja powiem ze mi ta kozacka felga nie podoba sie w ogole :/
Cristoforo Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 a ja powiem ze mi ta kozacka felga nie podoba sie w ogole :/ ja też tak uważałem na wszystkich fotkach jakie widziałem czy u klubowicza czy na prospektach ale jak otworzyłem karton inny swiat to zupełnie nie ta z obrazków klasyka w wykonaniu dobraniu odcieni i ten czerwony dodatek jak zobaczysz w realu zmienisz zdanie
variocustoms Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Nie musi każdy z nas ma inny gust i wolną wolę w wyborze felunku ja mam ten + ,że co drugi facet i co trzecia laska patrzy na ten felunek z zachwytem
Cristoforo Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Nie musi każdy z nas ma inny gust i wolną wolę w wyborze felunku ja mam ten + ,że co drugi facet i co trzecia laska patrzy na ten felunek z zachwytem
fastest Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 beznadziejna szprycha, szczera opinia w zyciu bym jej nie kupil ! ale jak ktos napisal - kazdy ma swoj gust ! wszedlem w temat bo chialem zobaczyc foto audi na szprychach 18' wyglada koszmarnie a wszyscy chwala 18' zzzzzzzzzzzzz
Cristoforo Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 beznadziejna szprycha, szczera opinia w zyciu bym jej nie kupil ! ale jak ktos napisal - kazdy ma swoj gust ! wszedlem w temat bo chialem zobaczyc foto audi na szprychach 18' wyglada koszmarnie a wszyscy chwala 18' zzzzzzzzzzzzz ona koszmarnie wyglada na fotkach ale w realu to juz inna bajka
variocustoms Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no comment [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 13:08_________________________________________________Chyba nakręcę jakiś filmik i wrzucę jak te fele na żywca się prezentują
Cristoforo Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 no comment [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 13:08_________________________________________________Chyba nakręcę jakiś filmik i wrzucę jak te fele na żywca się prezentują koniecznie
slaweq Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Felgi zakupione to wątek można zamknąć Fotki czy filmiki jak sie prezentują na aucie to w dziale "Moja A4"
Rekomendowane odpowiedzi