Skocz do zawartości
IGNOROWANY

CICHY ALARM????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje pomocy. W moim autku posiadam fabryczny alarm i toretycznie wszystko jest ok, okna sie same domykają centralka działa bez zarzutów. nigdy nie przykładałem do tego uwagi ale nie ma żadnego dźwięku przy zamykaniu i otwieraniu samochodu po prostu mrugaja kierunkowskazy. Ostatnio żeby sprawdzić zamknąłem się w srodku i poczekałem do uzbrojenia sie alarmu i zacząłem się ruszać. Czujniki ruchu działają ok, ale poza mrugającymi kierunkowskazami nic sie nie dzieje. Czy ktos może miał już ten problem? Czy jest to możliwe że sama syrenka jest wyłączona? A jak tak to jak ją włączyć? POMOCY

Opublikowano

a no wlasnie to jest ten alarm czy go nie m :a4fan: bo juz niewiem

Opublikowano

Wyglada na objawy jakie opisal kolega demoralizator, ale alarm w ogole ci nie wyje czy tylko przy wlaczaniu i wylaczniu nie masz sygnalu (jesli tak to podobno mozna zmienic ta opcje Vagiem).

Opublikowano

Alarm wogóle nie wydaje z siebie dźwięków.Tak jakby syrenka była odłączona albo wogóle jej nie było...

Opublikowano

kolego to zajrzyj do bagażnika

otwórz schowek po lewej stronie i twoim oczom powinien ukazac się sygnał dźwiękowy

spr. czy przewody są do niego podlączone (może spadły) :cool:

Opublikowano

Zrób dokładnie tak jak pisze Zdeniu, ja tak miałem i syrena mi raczej skrzeczała niż głośno wyła.

Opublikowano

moja daje nie glosniej niz telefon komorkowy - widac czesta przypadlosc w A4