konrad23 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. Potrzebuje pomocy. W moim autku posiadam fabryczny alarm i toretycznie wszystko jest ok, okna sie same domykają centralka działa bez zarzutów. nigdy nie przykładałem do tego uwagi ale nie ma żadnego dźwięku przy zamykaniu i otwieraniu samochodu po prostu mrugaja kierunkowskazy. Ostatnio żeby sprawdzić zamknąłem się w srodku i poczekałem do uzbrojenia sie alarmu i zacząłem się ruszać. Czujniki ruchu działają ok, ale poza mrugającymi kierunkowskazami nic sie nie dzieje. Czy ktos może miał już ten problem? Czy jest to możliwe że sama syrenka jest wyłączona? A jak tak to jak ją włączyć? POMOCY
demoralizator Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 U mnie jest trąbka taka jak od klakson w lewym tylnym błotniku. Może u ciebie jest odłączona lub jej brak po przygodach poprzedniego właściciela
martin a4 Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 a no wlasnie to jest ten alarm czy go nie m bo juz niewiem
areckid Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Wyglada na objawy jakie opisal kolega demoralizator, ale alarm w ogole ci nie wyje czy tylko przy wlaczaniu i wylaczniu nie masz sygnalu (jesli tak to podobno mozna zmienic ta opcje Vagiem).
konrad23 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Alarm wogóle nie wydaje z siebie dźwięków.Tak jakby syrenka była odłączona albo wogóle jej nie było...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 kolego to zajrzyj do bagażnika otwórz schowek po lewej stronie i twoim oczom powinien ukazac się sygnał dźwiękowy spr. czy przewody są do niego podlączone (może spadły)
Iverson Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Zrób dokładnie tak jak pisze Zdeniu, ja tak miałem i syrena mi raczej skrzeczała niż głośno wyła.
konrad_A4 Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 moja daje nie glosniej niz telefon komorkowy - widac czesta przypadlosc w A4
MARTiiii Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Ten alalr to i tak jak by go nie bylo wiec wiele nie tracisz. Lamak w zamek i tyle alarmu coz :eek:
Rekomendowane odpowiedzi