moskal Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ale o co lotto? że mam szanse czy co? Wątpie , mialem okazje być "tym czymś" przewieziony
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 ale o co lotto? że mam szanse czy co? Wątpie , mialem okazje być "tym czymś" przewieziony Moskal ten prześmiewca z południa czyt. Tszczeniu też miał okazję siedzieć na fotelu pasażera....jego mina była wielce zakłopotana...wy chociaż wydawaliście jakieś dźwięki...TsZczeniu milczał
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ale o co lotto? że mam szanse czy co? Wątpie , mialem okazje być "tym czymś" przewieziony Moskal ten prześmiewca z południa czyt. Tszczeniu też miał okazję siedzieć na fotelu pasażera....jego mina była wielce zakłopotana...wy chociaż wydawaliście jakieś dźwięki...TsZczeniu milczał z przeciążenia mu dech zaparło
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ale o co lotto? że mam szanse czy co? Wątpie , mialem okazje być "tym czymś" przewieziony Moskal ten prześmiewca z południa czyt. Tszczeniu też miał okazję siedzieć na fotelu pasażera....jego mina była wielce zakłopotana...wy chociaż wydawaliście jakieś dźwięki...TsZczeniu milczał z przeciążenia mu dech zaparło :polew:
wojtas-audi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 No gratuluje, kupe pracy i kupe kasy wlozone w autko, juz jest nowy wlasciciel ??
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ale o co lotto? że mam szanse czy co? Wątpie , mialem okazje być "tym czymś" przewieziony Moskal ten prześmiewca z południa czyt. Tszczeniu też miał okazję siedzieć na fotelu pasażera....jego mina była wielce zakłopotana...wy chociaż wydawaliście jakieś dźwięki...TsZczeniu milczał :polew:
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 i chyba zaraz potem otworzyliśmy okno.... :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 i chyba zaraz potem otworzyliśmy okno.... :gwizdanie: a tapicerka do prania była :polew:
Wąski Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 i chyba zaraz potem otworzyliśmy okno.... :gwizdanie: a tapicerka do prania była :polew: :laghing2: a na spotach Taki fifa rafa
Adas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Poziu a mierzyles kiedys ile do seteczki ma ?
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Poziu a mierzyles kiedys ile do seteczki ma ? 5,1
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Poziu a mierzyles kiedys ile do seteczki ma ? 5,1 to prawie jak u Murzyna
labek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Bylem przewieziony i hmmm jakby to powiedzieć... Nie Jedzie, 0 Rewelacji hahahaha :gwizdanie: joke ofkorz
moskal Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Moskal ten prześmiewca z południa czyt. Tszczeniu też miał okazję siedzieć na fotelu pasażera....jego mina była wielce zakłopotana... ja sie nie dziwie , pierwszy raz (oprócz odkurzaczy) siedziałem w czymś co ma takie jebniecie , od świateł do świateł 200km/h z hamowaniem :shocked: w dodatku siedziałem na pompie paliwa która miała wielkość dojazdówki :kox: to prawie jak u Murzyna "prawie" :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ...sens ma jak podjeżdza obok ciebie takie m3 E46 czy STI i go klepiesz, albo S4 b5/B6/B7 albo wiele innych autek... i właśnie te chwile wynagradzają cały wkład pracy,kasy i czasu PS.mógłbyś podać jaki był mniej więcej całościowy koszt modyfikacji?
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 PS.mógłbyś podać jaki był mniej więcej całościowy koszt modyfikacji? nie chce liczyć....ponad 20k
moskal Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ale duzo rzeczy zrobiłeś sam , chodzi mi o montaż itp. gdybyś robil to u mechaniora to masakra , tak ???
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Ale duzo rzeczy zrobiłeś sam , chodzi mi o montaż itp. gdybyś robil to u mechaniora to masakra , tak ??? fmica wydech w eltecu, montaże w ars nie ma tragedii
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 PS.mógłbyś podać jaki był mniej więcej całościowy koszt modyfikacji? nie chce liczyć....ponad 20k czyli opinia o tobie na forum jest słuszna CRAZY MAN a tak poważnie,szacunek ,podziwiam ludzi z pasją.
Tukan Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 A teraz jakis kolo kupi siwka i bedzie/powinien byc zadowolony,kupi gotowca i bedzie lał S4 itp...
Rekomendowane odpowiedzi