Kristof90 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Myślę nad dodatkowym zabezpieczeniem, nie chce dawac auta do zadnego nie sprawdzonego elektryka, moge sobie sam z tym poradzic tylko potrzebuje porady na temat dodatkowego zabezpieczenia. Blokada zaplonu lub odciecie paliwa. Jakies schematy jak by ktos posiadal bylbym ogromnie wdzięczny:)
bin85 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Musisz się liczyć z tym ze takie proste odcięcie w B8 będzie prawdopodobnie generować błędy w serowniku silnika przy próbie odpalenia z "zablokowanym zapłonem"
Kristof90 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 no a powiedz mi czy miałeś może stytczność z tym modułem https://allegro.pl/oferta/blokada-zaplonu-g2-tryb-serwis-skuteczna-alarm-7247165766
shevu Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Niedługo w swojej ofercie będę mieć moduł własnego projektu, który odblokuje odcięty obwód po podaniu własnego "pinu" z klawiszy na kierownicy :)
Kristof90 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 12 godzin temu, shevu napisał: Niedługo w swojej ofercie będę mieć moduł własnego projektu, który odblokuje odcięty obwód po podaniu własnego "pinu" z klawiszy na kierownicy ile taka przyjemność będzie kosztowała?
Rekomendowane odpowiedzi