Misieqq7 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 1 godzinę temu, Rob@k napisał: Uuuu pięknie panie jedzie się też przyjemnie jest duża różnica między tym co miałem wiadomo po jakimś czasie znowu będzie mało Ale tak.to już jest 1
Rob@k Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Niestety apetyt rośnie w miarę jedzenia. 1
MarcinL Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Mi po kilku dniach bylo malo. Pomału rozglądam się za nowym autem
Misieqq7 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 2 godziny temu, MarcinL napisał: Mi po kilku dniach bylo malo. Pomału rozglądam się za nowym autem co myślisz 2 tfsi czy 3 tdi?:P
MarcinL Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 14 godzin temu, Misieqq7 napisał: co myślisz 2 tfsi czy 3 tdi?:P 2.0tfsi raczej, ale nie wiem do końca. Nigdy nie miałem diesla. W 2.0 fajny dźwięk idzie uzyskać z wydechu po małych przeróbkach.
Misieqq7 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Opublikowano 13 Listopada 2020 2 godziny temu, MarcinL napisał: 2.0tfsi raczej, ale nie wiem do końca. Nigdy nie miałem diesla. W 2.0 fajny dźwięk idzie uzyskać z wydechu po małych przeróbkach. ja właśnie będę między tymi dwoma patrzył ale to jeszcze nie teraz ;P za dużo kasy wpakowałem trzeba trochę pojezdzic au sobie w 1.8t masz seryjny wydech ?
MarcinL Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 2 godziny temu, Misieqq7 napisał: ja właśnie będę między tymi dwoma patrzył ale to jeszcze nie teraz ;P za dużo kasy wpakowałem trzeba trochę pojezdzic au sobie w 1.8t masz seryjny wydech ? Koncowe przelotowe ultera i fajnie to chodzi
Misieqq7 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 dawno się nic nie działo:) poza montażem schowków i oświetlenia led rejestracji. byłem trochę napęd sprawdzić . I śmiga się aż miło!:) Quattro! 3.mp4 1
SzczepSon Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Jak u mnie jeden dzień był śnieg, to akurat miałem zderzak ściągnięty W tym roku pokręciłem się na śniegu może ze dwa razy :/ Zazdroszcze 1
Misieqq7 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, SzczepSon napisał: Jak u mnie jeden dzień był śnieg, to akurat miałem zderzak ściągnięty W tym roku pokręciłem się na śniegu może ze dwa razy :/ Zazdroszcze co zima to gorzej z tym śniegiem . kiedyś to byly u mnie fajne zimy Ale może coś jeszcze posypie tej zimy to po latasz
SzczepSon Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Teraz, Misieqq7 napisał: co zima to gorzej z tym śniegiem . kiedyś to byly u mnie fajne zimy Ale może coś jeszcze posypie tej zimy to po latasz No właśnie za gnoja to zaspy były takie, że można było tunele robić... A teraz czarno... Obyś miał rację... polatałbym U ciebie pewnie lepszy fun po sofcie, bo u mnie seria i to jeszcze turbinka już udaje gwizdek i przymula Przy jakich obrotach u Ciebie teraz jest "yabnięcie " ?
Misieqq7 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 8 minut temu, SzczepSon napisał: No właśnie za gnoja to zaspy były takie, że można było tunele robić... A teraz czarno... Obyś miał rację... polatałbym U ciebie pewnie lepszy fun po sofcie, bo u mnie seria i to jeszcze turbinka już udaje gwizdek i przymula Przy jakich obrotach u Ciebie teraz jest "yabnięcie " ? serią można też po latać:) myślę że gdzieś 2700 coś takiego czuć ładnie:) to działaj coś w temacie nie ma co zamykać serią:S
SzczepSon Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 1 minutę temu, Misieqq7 napisał: serią można też po latać:) myślę że gdzieś 2700 coś takiego czuć ładnie:) to działaj coś w temacie nie ma co zamykać serią:S U mnie nie ma co działać. Czekam aż się wysypie bo poprzedni wlasciciel mi zostawił parę kwiatków. I wtedy albo remont, drugi piec albo 2.7 jak pieniądz pozwoli Nie ma offtopować, o moim padełku mam swój topic. Tu jest o twojej furce 350niuta już musi całkiem fajnie ciągnąć
george Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 8 minut temu, Misieqq7 napisał: myślę że gdzieś 2700 coś takiego czuć ładnie:) K03s?
Misieqq7 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 godziny temu, george napisał: K03s? hybryda od Geremi
Misieqq7 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 witam długo mnie tu nie było. A więc wpadła wymiana kpl rozrządu wraz z łańcuszkiem i nowymi ślizgami!:) I polecam wszystkim taki zabieg z wymianą łańcuszka. po wymianie rano kompletną cisza a wcześniej parę sekund było słychać łańcuszek dodatkowo wpadł wskaźnik temp oleju. jakbym nie miał wskaźnika doładowania turbo wcześniej sporo założonego to bym kupił v-fiza Ale że już był to dołożyłem kolejny . narazie mało estetycznie na desce ale pomyślę żeby dac w słupek czekam jeszcze dziś na podstawkę pod filtr oleju żeby żeby podłączyć czujnik 1
Misieqq7 Opublikowano 15 Września 2021 Autor Opublikowano 15 Września 2021 Witam audi sprzedana. było ciężko się rozstać sporo czasu, serca i pieniędzy włożone w autko. dzięki za pomoc na forum, temat do zamknięcia. Do zobaczenia za jakiś czas..:P
Rekomendowane odpowiedzi