aero Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, jestem świeżym posiadaczem Audi A4 1.6 B+G, przeglądając forum to widzę, że niczym tutaj nie zabłysnę ale podzielić się moją radością chyba mogę Wyposażenie to nic innego jak: => Elektryczne szyby => Elektryczne lusterka => Alufelgi 15'' => szyberdach => wspomaganie kierownicy => ABS => Elektryczna regulacja świateł => 4 x Airbag => Centralny zamek => zestaw głośnomówiący (muszę go jakoś przerobić pod mój telefon) => Radio Sony + zestaw głośników Blaupunkt Pare fotek: (sorki za słabą jakość, robione komorką) Jak ktoś ma jakieś sugestie, pomysły- chętnie wysłucham
GRazny Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 no ładna światełka się pewnie ludzikom nie będą podobać - ale najważniejsze że Tobie się widzą :>
aero Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Widzą nie widzą taką kupiłem i taką pokochałem :>
Pulpit Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ładna Ładna ale znaczek z klapy "A4" jakoś tak bez pojemności goło wygląda , pokrowce na zagłówkach też jakoś się gryzą no i światełka tył trochę "na razy", ale najważniejsze, żeby Tobie się podobało
lapek85 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ja bym proponował odkleić znaczek A4 z tylnej klapy, zmienić tyle lamp na oryginalne( nie koniecznie po II lifcie) i pokrowce zagłówków wywalić
aero Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Ten znaczek tak bez uszczerbku na lakierze da się ściągnąć? Ok, zagłówki idą w niepamięć, ktoś chce kupić? (joke) Co do tylnich świateł to narazie muszę funduszy dozbierać. Ale wielkie dzięki za rady, naprawdę Coś jeszcze Was razi?
Patrykbor Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Fajna seria ale te lampy ale ważne ze się tobie podobają . Atak pozatym jeszcze lampy przednie zmień na poliftowe i będzie gitara :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 I też byś usunął znaczek? no jakoś bez drugiej części (pojemności) lepiej wyglądałoby bez...
Skyliner89 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Furka bardzo fajna :> . Ciekawy kolor bordowy (o ile dobrze widze), ale tylnie lampy ala Lexus bym wywalił . Bardziej pasują do BMW, VW czy Calibry, a nie do Audi. Tak to wszystko OK :>.
lapek85 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ten znaczek tak bez uszczerbku na lakierze da się ściągnąć? znaczek podetnij żyłką tzn, przytnij na krawędzi kleju i lakieru, potem resztki kleju usuń jakimś rozpuszczalnikiem, a jeśli bedzie przebarwienie na lakierze po znaczku to jakąś lekko ścierną pastą polerską przetrzyj i bedzie git
Pulpit Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Tylko z tym zdejmowaniem znaczka poczekaj aż się trochę temperatura podniesie bo teraz może być ciężkawo chyba, że z suszareczką powalczysz, a później do polerowania nie polecam "TEMPO" bo u mnie np. po tym zabiegu jak by delikatnie lakier wypaliło, ale to może tylko w moim przypadku. Myślę, że jak porządnie usuniesz klej to konkretne umycie załatwi sprawę
Dibo Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Zdejmij znaczek i wywal te tylnie lampy bo strasznie rażą Potem przód na zespolone. A najważniejsze to zawitaj na najbliższego spota
konradzed Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Najważniejsze, żebyś zrobił to co Cię będzie cieszyło i na co pozwolą finanse. Dobrze, że już zniknęły pokrowce z zagłówków. Pomyśl o oryginalnych lampach na tył i białych bocznych kierunkach. Pozdrawiam!
aero Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 1. A to nie jest tak, że auto musi mieć żółte kierunkowskazy? 2. Na zlocie na 95% będę 3. Wnętrze zaraz pokaże 4. Nie wiem czy nie będzie problem z tymi podmalowaniami, bo już próbowałem zamalować rysy i ciężko lakier dobrać. Zdjęcia w trochę lepszej jakości Tu bez zagłówków Środek: Pierwsza "modyfikacja" w aucie [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 16:24_________________________________________________
T-żółw Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 fajny kolorek ja bym zmienił tylne lampy na ori a przednie na poliftowe i będzie fele do B5 tylko opony jakies balony
aero Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Pisaliście o kierunkowskazach, chodziło Wam tylko o te boczne? Bo co z tyłu będę miał żółte a z boku białe?
Buszek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chodzi o ten plastik zeby byl bialy a one normalnie pykaja na żółto tylko to lepiej wygląda
aero Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, mam do Was pytanie. Chciałem zmienić filtr powietrza i byłem prawie przekonany, żeby wymienić na standardowy ale dzwoniłem do gościa(ex właściciela) i mówił że zrobił to by zwiększyć moc i podobno mu to coś dało. I tu pytanie: jak myślicie zmienić jednak na standard, wsadzić między filtr i kolektor osłonę termiczną czy mielibyście jednak jakieś inne rozwiązanie. Parę fotek:
dsz33 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Filtr stożkowy coś daje ?? oprócz troszeczke innego dźwieku ? Ile tej "mocy" mu to dało ? 1 KM ? Ja bym założył normalny ori. No chyba że ten stożek daje 50 KM to inna sprawa
Rekomendowane odpowiedzi