Mockery Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Sprawdziłem faktycznie działa. Spodziewałem się ze przyciśnięcie na kilka sekund zamknie klapę, a tu trzeba trzymać poprostu tak długo aż zjedzie w dół i się nie zamknie całkiem . 1
simon__75 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mockery napisał(a): Sprawdziłem faktycznie działa. Spodziewałem się ze przyciśnięcie na kilka sekund zamknie klapę, a tu trzeba trzymać poprostu tak długo aż zjedzie w dół i się nie zamknie całkiem . Dokładnie
chodor11 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) przepraszam że odgrzebuję, ale mam błąd tego czujnika: 65676 - Czujnik otwierania tylnej klapy/pokrywy B1337 13 [00001001] - Przerwa w obwodzie i zastanawiam się, czy może ma on jakiś osobny bezpiecznik? jako że komp sugeruje problemy z zasilaniem.... zanim zacznę kombinować pod autem może jednak bezpiecznik .....? jeżeli tak to gdzie szukać? Scan-WAUZZZ-99736km.txt ok edytowałem Edytowane 7 godzin temu przez chodor11
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kod błędu, czy wycinki.
Rekomendowane odpowiedzi