Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 Allroad FL - URBAN CAMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kurde no to ciekawe :thumbup1: muszę sprawdzić u siebie 

tylko zastanawiające jest to, że słyszę to dopiero od 2 tyg 

Opublikowano

No bo się skupiasz na tym dzwiku teraz  :P nagraj jak dasz radę i wrzuć. Jak coś porównamy ;) 

Edytowane przez Norbas

Opublikowano
  • Autor

Postaram się coś nagrać do końca tygodnia, tylko nawet nie wiem w którą stronę kierować mikrofon :D 

Opublikowano

Można wiedzieć ile kosztuje taka przyjemność oklejenia folią?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, JawoR36 napisał:

Można wiedzieć ile kosztuje taka przyjemność oklejenia folią?

Ok 2500 - 3000 pln netto + lampy przód za ok 350 pln

Na lampach z przodu folia STEK DYNOsmoke samoregenerująca

Opublikowano
  • Autor
W dniu 4.02.2020 o 14:29, Norbas napisał:

No bo się skupiasz na tym dzwiku teraz  :P nagraj jak dasz radę i wrzuć. Jak coś porównamy ;) 

nagrać się nie udało, ale mam wstępną diagnozę - wychodziło by na to, że słyszę kończące się łożysko oporowe w skrzyni - pytanie do kogoś obeznanego czy muszę wymieniać komplet sprzęgieł razem z tym ustrojstwem? :D 

Opublikowano
W dniu 10.02.2020 o 18:04, t_stepniak napisał:

nagrać się nie udało, ale mam wstępną diagnozę - wychodziło by na to, że słyszę kończące się łożysko oporowe w skrzyni - pytanie do kogoś obeznanego czy muszę wymieniać komplet sprzęgieł razem z tym ustrojstwem? :D 

Które bo masz dwa na k1 i k2. Nagrałem i podeśle ci filmik jak ogarne się ;) porównasz :) 

Opublikowano
33 minuty temu, Norbas napisał:

Które bo masz dwa na k1 i k2. Nagrałem i podeśle ci filmik jak ogarne się ;) porównasz :) 

To chyba idzie jako kpl z tego co pamiętam;)

Opublikowano
W dniu 10.02.2020 o 18:04, t_stepniak napisał:

Najbardziej słyszalny po 50 sek. 

2 godziny temu, Wandej napisał:

To chyba idzie jako kpl z tego co pamiętam;)

Raczej tak, ale napisał ,ze może konczy się łożysko oporowe a w s-tronicu mowili, ze są dwa. Mniejsze i większe :) 

Opublikowano
  • Autor

Ok to jest bardzo bardzo zbliżone do tego co mam u siebie, tylko od tygodnia jest coraz głośniej :D 

Opublikowano
40 minut temu, t_stepniak napisał:

Ok to jest bardzo bardzo zbliżone do tego co mam u siebie, tylko od tygodnia jest coraz głośniej :D 

Ja zrobiłem 13kkm i tak samo jest. Przy wymianie dwumasy nic innego nie stwierdzili. Będę niedługo robił test przed końcem gwarancji także zobaczymy może mam to samo ? 

Opublikowano
  • Autor

A z ciekawości - ile płaciłeś za dwumasę? Masz system start-stop u siebie?

Opublikowano

Dwumasa na gwarancji przy 70kkm. Mam system start -stop 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Temat ogarnięty.
Za szumy, buczenie i grzechotanie odpowiadały obydwa łożyska w kołach, po wyjęciu praktycznie rozpadły się w rękach.
Łożyska wewnątrz skrzyni nie ruszałem. W końcu cisza i spokój ?Łożyska wymienione bez piast

IMG_6859.jpg IMG_6858.jpg

Opublikowano

ważne że spokoj teraz i że zdażyłeś zanim same nie odpadło razem z kołem :D

Opublikowano
13 godzin temu, t_stepniak napisał:

Temat ogarnięty.
Za szumy, buczenie i grzechotanie odpowiadały obydwa łożyska w kołach, po wyjęciu praktycznie rozpadły się w rękach.
Łożyska wewnątrz skrzyni nie ruszałem. W końcu cisza i spokój ?Łożyska wymienione bez piast

IMG_6859.jpg IMG_6858.jpg

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Edytowane przez pawelosinski83

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kolejna rzecz, którą powinienem zrobić dawno, dawno temu -> Oświetlenie LED do wnętrza w końcu założone 
Żarówki zamawiałem u kolegi z Promotor Light Devices - wszystko idelnie pasuje, 0 blędów, ściemnianie działa. Teraz kolej na H11 w przeciwmgłowe :)
Do bagażnika poprosiłem o najmocniejszy zestaw. Zdjęcia robione na identycznych ustawieniach apratu, żeby było dobrze widać różnicę w mocy i barwie światła

PRZOD.jpg  PRZOD_TYL.jpg  BAGAJ.jpg

Edytowane przez t_stepniak

Opublikowano
13 godzin temu, t_stepniak napisał:

Kolejna rzecz, którą powinienem zrobić dawno, dawno temu -> Oświetlenie LED do wnętrza w końcu założone 
Żarówki zamawiałem u kolegi z Promotor Light Devices - wszystko idelnie pasuje, 0 blędów, ściemnianie działa. Teraz kolej na H11 w przeciwmgłowe :)
Do bagażnika poprosiłem o najmocniejszy zestaw. Zdjęcia robione na identycznych ustawieniach apratu, żeby było dobrze widać różnicę w mocy i barwie światła

PRZOD.jpg  PRZOD_TYL.jpg  BAGAJ.jpg

No teraz to coś widać wreszcie :D btw. polift ma H8 w halogenach:P

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, BLENDEK napisał:

No teraz to coś widać wreszcie :D btw. polift ma H8 w halogenach:P

Z tego co się orientuję to H11 i takie będę zamawiał, teraz jak środek świeci na biało, postojówki i tablica z tyłu na biało a przeciwmgłowe przy CLH na żółto to tragicznie to wygląda :facepalm:

Opublikowano
2 godziny temu, t_stepniak napisał:

Z tego co się orientuję to H11 i takie będę zamawiał, teraz jak środek świeci na biało, postojówki i tablica z tyłu na biało a przeciwmgłowe przy CLH na żółto to tragicznie to wygląda :facepalm:

No tak, przedlift ma h11, polift ma h8, ale dodatkowo allroad też ma h11 i więcej W. Myślałem, że wszystkie polifty mają H8.

Edytowane przez BLENDEK