xaited Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam wszystkich mam problem ze swoim audi otóż ostatnio zaczęło mi dość intensywnie kopcic na czarno, Wymieniłem wtryski na regenerowane wszystkie 4 i korekty są dobre natomiast bipy Dochodza nawet i do 100 i czuć że przy większych obrotach silnika tak jak gdyby szarpie nim jakby mu coś brakowało. Sprawdzany był wałek jest w dobry stanie nie wytarty, przepływka też dobra, co mogę jeszcze sprawdzić żeby to w końcu chodzilo jak należy? Proszę o pomoc
kamil-vag Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zrób log grupy 013+018+023 Rano po odpaleniu na zimnym i potem na rozgrzanym Możesz też dać logi dynamiczne 013+023 003+008+011 Statyczny 004 I pytanie za ?, dlaczego regenerowales wtryski?
xaited Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Opublikowano 22 Lipca 2019 Na chwilę obecną nie mam czym zrobić tych logów gdyż korzystam z programu delphi a tam nie ma takiej opcji. W grupie 18 pokazuja mi się 4 zera a po dodaniu gazu i puszczeniu 128. A może być opcja tak że wiązka jest padnięta?
Rekomendowane odpowiedzi