DarkPanther Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam, Chciałbym podzielić się z Wami początkiem mojej przygody z Audi. Dowiedziałem się od znajomego, że przyjechała z Niemiec fajna sztuka, w dobrych pieniądzach około 140km od domu. Pojechałem obejrzeć, 2 dni później pojechałem obejrzeć z mechanikiem. Wiedziałem wstępnie ile trzeba będzie wsadzić w mechanikę żeby nie bać się jeździć. W późniejszych planach LPG, lakiernik, tapicer, podniesienie mocy i jakieś sensowniejsze koła, ale to wszystko już później
venom171 Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Napisz co siedzi pod maską, jakie masz wyposażenie itp. Gratki fury, oby służyła ?
DarkPanther Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Dzięki za dobre słowo Pod maską 163 konie, ale nie pamiętam symbolu silnika. Co do wyposażenia to chyba standard - zdziwiłem się tylko, że korbotronic z tyłu. Skrzynia manual 5-cio biegowa i z tego, co zdążyłem wyczytać to trójramienna kierownica, klamki i lusterka w kolorze nadwozia oraz fotele ze skórzanymi boczkami wskazują, że to oprócz emblematów rzeczywiście może być S-Line. EDIT: Felgi na których to stoi to oryginały z Audi A8 4E0 601 025 R - ceny nowych nawet nie będę podawał. Edytowane 21 Lipca 2019 przez DarkPanther
dekiel 13 Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zapodaj rozkodowany VIn to się dowiemy jakie wyposażenie. Foty środka tez mile widziane. Kolorek klawy , zenony są dobry materiał do modóff. ?
kazzi Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Co do tych korbek też dla mnie śmieszne... Niektóre wersję PRAWIE na full opcji a z tyłu korba, zaoszczędzi eurosków że hoho jak 163km to pewnie siedzi BFB ? nic tylko modzić i modzić! ? Powodzenia i bezawaryjnosci! ?
zeflik Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Tak. Środek wygląda mi na SLine. Czarny sufit, fotele w materiale Speed,aluminiowe dekory. Do tego Quattro powodzenia przy modzeniu!
george Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Bezawaryjności. Siedzi wewnętrzny S-line. Półskórzane fotele na lato to idealne rozwiązanie.
DarkPanther Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Zdjęcia środka. Auto już po przeglądzie, po ubezpieczeniu, czekające na stałe blachy i normalny dowód rejestracyjny. Później oczekiwanie na miejsce w warsztacie i będą musiały zostać poczynione pierwsze zakupy tj. tylna wycieraczka i środkowa część grilla w zderzaku. W warsztacie poleci wydech, rozrząd, klima, tarcza sprzęgła, filtry oraz płyny. Później lakiernik żeby pozbyć się rudej i prawdopodobnie zakup obu przednich błotników, bo są w średnim stanie. Z tapicerem poczekam i zorientuję się w ewentualnych kosztach. Dzięki uprzejmości Deva wklejam rozkodowany VIN: Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez DarkPanther
Rekomendowane odpowiedzi