luki82ezg Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Panie i Panowie, nie od wczoraj mam problem ze zbyt ubogą mieszanką. Mechanik ściemniał i nic nie zrobił. Chciałem wykonać logi ale mój VCDS lite nie obsługuje grupy 00 i od 25 w górę. Pobrałem paczkę programów z forum ale nie komunikują się wcale pojawia się błąd i zamyka się program. Ma może ktoś z Was jakaś wersję działającą odblokowaną?? Edytowane 23 Lipca 2019 przez luki82ezg
Łukasz13 Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Pełna wersja jest na forum z instrukcja...
luki82ezg Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie gniewaj się ale właśnie o tej wersji pisałem. Po uruchomieniu i próbie połączenia program się wyłącza.
przem8 Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, luki82ezg napisał: Nie gniewaj się ale właśnie o tej wersji pisałem. Po uruchomieniu i próbie połączenia program się wyłącza. Skonfigurowałeś wcześniej kabel/program wg instrukcji? Jaki w ogóle masz ten kabelek? Z tej paczki wszystko działa bez problemu. Edytowane 22 Lipca 2019 przez przem8
luki82ezg Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Opublikowano 22 Lipca 2019 kabel jakis chinol ale do tej pory na tyle co potrzebowalem wszystko dzialalo. Usuwalo bledy zmienialo ustawienia swiatel itp
luki82ezg Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 Panie i Panowie, zrobione wielkie czyszczenie na kompie, zarwana noc ale temat uważam za zamknięty. Dziękuję Wszystkim, którzy starali mi się pomóc. Pozdrawiam Was serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi