Norbas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Dzisiaj wolniejszy dzień i małe wyzwanie...tym razem nie z Audi a z kolegi Volvo Auto odebrał 3 tygodnie temu a dopiero teraz był czas na jego zabezpieczenie Auto prawdopodobnie było jako demo... Poniżej lini klamek była robiona korekta dwuetapowa a powyżej przelizałem finiszem Pierwszy raz pracowałem z takim pojazdem i powiem szczerze, że można nieźle się nagimnastykować jako, że nie mieliśmy bazy pod rusztowanie posiłkowałem się drabiną. Tam gdzie mogłem to zrobiłem co trzeba. Ważny był w prawdzie dół bo tam nawet po 3 tygodniach i 7kkm było sporo asfaltu i innych drobiazgów. Przed polerowaniem, zabudował niestety lakierowana przez firmę zewnętrzną... wygląda to jakby ktoś się uczył lakierować auto ogarnięte wcześniej zgodnie ze sztuką lewa po obróbce 2step a prawa przed Przed po lewa strona po Prawa strona przed Prawa po Auto po wosku Edytowane 28 Września 2019 przez Norbas 1
MaciekPL Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Dobrze maszyna nie się rozgrzala:P
Norbas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 A wydawało mi się, ze była ciepła
MaciekPL Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 4 minuty temu, Norbas napisał: A wydawało mi się, ze była ciepła Haha kiedyś koleś kupił za 30€ z A.T.U maszynę... mówi że taka gorąca się robiła że nie mógł utrzymać jej w rękach haha , niby skakala też haha
Norbas Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 9 minut temu, MaciekPL napisał: Haha kiedyś koleś kupił za 30€ z A.T.U maszynę... mówi że taka gorąca się robiła że nie mógł utrzymać jej w rękach haha , niby skakala też haha Hehe No tak jak za 30juro to pewnie rotacyjna. A ona potrafi tańczy jak szalona w odpowiednich rękach
dekiel 13 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Kolega będzie obniżał coś volviaka bo stoi jak krowa na miedzy? Tak poważnie nie śmigałeś wczoraj w okolicy Lindesnes ?
Norbas Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 5 minut temu, dekiel 13 napisał: Kolega będzie obniżał coś volviaka bo stoi jak krowa na miedzy? Tak poważnie nie śmigałeś wczoraj w okolicy Lindesnes ? Przodu już mu bardziej nie obniża bo gwarancje straci?Także zostaje jak jest Wczoraj nie byłem w Lindesnes ale w niedziele leciałem przez ta mieścinie i wracałem wieczorem ?
Norbas Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 Nowy pierdki na pokładzie czyli dywaniki. Maciek wjechał mi na ambicje, ze mam gumy to się przejechałem po materiałówki. 2
dekiel 13 Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Norbert Ty używasz to auto czy stoi 'pa parkering plassen din' ? Czyściutko jak na sali operacyjnej. Dywaniki sztos.
Damaudia4 Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Dużo lepiej to wygląda Miodzio
instruktor83 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Też jestem zdania ,że welurowe są dużo fajniejsze
WojtekA6C7 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Wnętrze wylizane mocno Nie lepiej na zimę zostawić gumowe ? Ja akurat w weekend robię odwrotny zabieg pakuje gumy
Norbas Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 W dniu 14.10.2019 o 22:02, dekiel 13 napisał: Norbert Ty używasz to auto czy stoi 'pa parkering plassen din' ? Czyściutko jak na sali operacyjnej. Dywaniki sztos. Jeździ, jeździ Ale niestety dwumas chyba już ma luzy bo terkocze na P i N... w następna środę leci na gwarancje do sprawdzenia... 21 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Wnętrze wylizane mocno Nie lepiej na zimę zostawić gumowe ? Ja akurat w weekend robię odwrotny zabieg pakuje gumy Jak szaleć to szaleć ?
Norbas Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Auto po wymianie dwumasa... stukający dzwięk oraz szarpania przy zmianie biegów znikneły ale niestety trochę się pobujałem i slychac cos powyzej 70kmh. Reklamacja zlozona i w nastepną srodę będą sprawdzać co tam nabroili. Dodatkowo zamowiłem sobie usztywniacz poduszki skrzyni biegów od RKX. Ponadto od jakiegoś czasu auto już na balonach
Frond Side Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Na takiej feldze można wybaczyć balon Swoja drogą jak tam u was z temperatura? będzie coś mrozić?
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 W ASO robiłeś dwumas ? Nie jest tak źle na tym balonie w tej konfiguracji ?na gwincie to już gorzej będzie to wyglądać
Adam87 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Szkoda że zj***li coś Polaki robili??? Czy kto??? Zimóweczki już potrzebne.. choć tam u Ciebie to jeszcze nie tak bardzo. Z tej strony co ja jestem już temperatury -5, -6...
dekiel 13 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Ja też już na zimówkach , w Larviku - 3 ale sucho jak pieprz bo non stop dmucha z północy. Na miejscu dla inwalidy stoisz ?
Norbas Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 6 godzin temu, Frond Side napisał: Swoja drogą jak tam u was z temperatura? będzie coś mrozić? Jakieś małe przymrozki ale nie spada poniżej 0 znając, życie można z kilka dni będzie śniegu i po zimie 4 godziny temu, WojtekA4B8 napisał: W ASO robiłeś dwumas ? Tak ze względu na gwarancję , także bez gotówkowo. 3 godziny temu, Adam87 napisał: Szkoda że zj***li coś Polaki robili??? Czy kto??? Zimóweczki już potrzebne.. choć tam u Ciebie to jeszcze nie tak bardzo. Z tej strony co ja jestem już temperatury -5, -6... Nie wiem kto robił, ale poza kolegą nie ma tam naszych. 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał: Ja też już na zimówkach , w Larviku - 3 ale sucho jak pieprz bo non stop dmucha z północy. Na miejscu dla inwalidy stoisz ? Kiedyś było, teraz jest do uzytku i takie dostałem. Do modzenia jedno z lepszych
Norbas Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Opublikowano 17 Listopada 2019 Auto odebrane po reklamacji i jak na razie ok... Założyłem również dystans w mocownie skrzyni biegów i jest sztywniej. Zrobię więcej km to bede mogl sie bardziej wypowiedzieć ale po 20km czuję różnicę w sztywności napędu Ponadto auto przeszło przegląd wiec z bani na kolejne dwa lata Może ktoś się wypowie czy cieżko jest rozkleić poliftowe lampy ?? Kilka fot:
Rekomendowane odpowiedzi