scrat Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Koledzy, potrzebuję Waszej pomocy w wyborze nowych kółek na lato. Ja się poddaję, zdanie zmieniam mniej więcej 2 razy dziennie. Wszystko na co mnie było stać, to zawężenie pola manewru do 3 finalistów. Chociaż nie jest to jeszcze w 100% ostateczna decyzja. Dlatego bez Waszej rady się nie obejdzie... Poszukuję ORI felg 18'' na lato do czarnej B7 z chrom pakietem. Jest to 2,0 TDI więc nie bardzo jest się czym chwalić w kontekście tarcz i zacisków hamulcowych. Z tego powodu nie do końca jestem przekonany do wzorów S5 czy R8. Poniżej 3 wzory, które bardziej niż inne zwróciły moją uwagę (klasyka). Oczywiście nie jest to ostateczny wybór i prosiłbym o ewentualne pomysły i sugestie, jeśli takowe posiadacie. 1. S-Line 2. RS6 3. RS4 Jeśli można, to chciałbym prosić kogoś u władzy o dodanie ankiety
Piechol Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nr 2 lub 3 ze wskazaniem na 2 jak dla mnie
Dibo Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Jak dla mnie to najładniejszy wzór z tych to RS4 B7
mk4 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 mnie osobiście podobają się 1 i 3 i jestem w poszukiwaniu modelu numer 1
FAZY Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Zdecydowanie nr.3 widziałem je na aucie i prezentują się kapitalnie
Cineksik Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 wszystki trzy propozycje są , ale ja stawiam na 2
mk4 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nikt nic nie mówi o pozycji nr 1.. czy w ogóle się wam nie podobają
WiesiekM Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Prawdę mówiąc jakoś żadne z tych trzech nie widzą mi się, ale gdybym tylko takie miał do wyboru, wybrałbym bramkę nr 2
domjenick Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 osobiscie wzialbym rs4-ki,widzialem je u kolesia w b6,stylizowanej na s4-dla mnie kozak,w dodatku czarne autko z dodatkiem chromu-powinno byc
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nr 2 fajnie wyglądają, poszukaj profilu Vario-tech, ma fotkę w opisie z tymi felgami w B7
Dibo Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nikt nic nie mówi o pozycji nr 1.. czy w ogóle się wam nie podobają Według mnie S-liny nie pasują do sylwetki B7. Może w B5 z pomalowanymi środkami na czarno wyglądają fajnie ale w B7 będzie
scrat Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 Po pierwsze dziękuję wszystkim za wyrażenie swoich opinii. Rzeczywiście RS4'ki od początku były moimi faworytami, tylko cały czas mam obawy że zginą przy sylwetce B7. Niestety więcej niż 18'' nie mieści się w granicach mojego zdrowego rozsądku. Na fotkach innych forumowiczów oglądałem wszystkie 3 wzory, ale mam świadomość że na żywo wyglądają nieporównywalnie lepiej. Ostatnio też widziałem czarną B6 na RS4 i rzeczywiście wyglądała świetnie, nie wiem tylko czy stała na 18'' bo nie było w pobliżu właściciela żeby zapytać. Nie widziałem natomiast na żywo felg RS6, a mogę się założyć że też wyglądają dużo lepiej w realu niż na fotkach...
Rekomendowane odpowiedzi