Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Ostateczne rozstrzygnięcie - ja się poddaję, potrzebna pomoc

Recommended Posts

Posted

Koledzy, potrzebuję Waszej pomocy w wyborze nowych kółek na lato. Ja się poddaję, zdanie zmieniam mniej więcej 2 razy dziennie. :embarrassed: Wszystko na co mnie było stać, to zawężenie pola manewru do 3 finalistów. Chociaż nie jest to jeszcze w 100% ostateczna decyzja. Dlatego bez Waszej rady się nie obejdzie... :wink4:

Poszukuję ORI felg 18'' na lato do czarnej B7 z chrom pakietem. Jest to 2,0 TDI więc nie bardzo jest się czym chwalić w kontekście tarcz i zacisków hamulcowych. Z tego powodu nie do końca jestem przekonany do wzorów S5 czy R8.

Poniżej 3 wzory, które bardziej niż inne zwróciły moją uwagę (klasyka). Oczywiście nie jest to ostateczny wybór i prosiłbym o ewentualne pomysły i sugestie, jeśli takowe posiadacie.

1. S-Line

5720261831.th.jpg

2. RS6

5767401071.th.jpg

3. RS4

573330991.th.jpg

Jeśli można, to chciałbym prosić kogoś u władzy o dodanie ankiety :rolleyes:

Posted

nr 2 lub 3 ze wskazaniem na 2 jak dla mnie :good:

Posted

Jak dla mnie to najładniejszy wzór z tych to RS4 B7 :kox:

Posted

3.

Posted

mnie osobiście podobają się 1 i 3

i jestem w poszukiwaniu modelu numer 1 ;)

Posted

Zdecydowanie nr.3 :good: widziałem je na aucie i prezentują się kapitalnie :hi:

Posted

3

Posted

wszystki trzy propozycje są :good: , ale ja stawiam na 2 :cool1:

Posted

2 :good: ładnie będzie wyglądać

Posted

nikt nic nie mówi o pozycji nr 1.. czy w ogóle się wam nie podobają :mysli:

Posted

w ogole :tongue4:

Posted

Prawdę mówiąc jakoś żadne z tych trzech nie widzą mi się, ale gdybym tylko takie miał do wyboru, wybrałbym bramkę nr 2 :)

Posted

osobiscie wzialbym rs4-ki,widzialem je u kolesia w b6,stylizowanej na s4-dla mnie kozak,w dodatku czarne autko z dodatkiem chromu-powinno byc :good:

Posted

nr 2 fajnie wyglądają, poszukaj profilu Vario-tech, ma fotkę w opisie z tymi felgami w B7

Posted

nikt nic nie mówi o pozycji nr 1.. czy w ogóle się wam nie podobają :mysli:

Według mnie S-liny nie pasują do sylwetki B7. Może w B5 z pomalowanymi środkami na czarno wyglądają fajnie ale w B7 będzie :thumbdown:

Posted

Po pierwsze dziękuję wszystkim za wyrażenie swoich opinii. :good: Rzeczywiście RS4'ki od początku były moimi faworytami, tylko cały czas mam obawy że zginą przy sylwetce B7. Niestety więcej niż 18'' nie mieści się w granicach mojego zdrowego rozsądku. :decayed: Na fotkach innych forumowiczów oglądałem wszystkie 3 wzory, ale mam świadomość że na żywo wyglądają nieporównywalnie lepiej. Ostatnio też widziałem czarną B6 na RS4 i rzeczywiście wyglądała świetnie, nie wiem tylko czy stała na 18'' bo nie było w pobliżu właściciela żeby zapytać. Nie widziałem natomiast na żywo felg RS6, a mogę się założyć że też wyglądają dużo lepiej w realu niż na fotkach...