Stachu Jones Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Witajcie. Może ktoś z Was dogłębnie przerabiał diagnostykę pracy zaworu EGR? W załączniku znajduje się przebieg pracy zaworu w okresie 4-5 minut. Czy to jest prawidłowa praca?Dodam, że to praca na rozgrzanym silniku. Na początku rejestrowania przebiegu, jest on linią poziomą. Wystarczyło, ze chwilę lekko przygazowałem i przebieg zmienił się na taki niestabilny. Po 2 minutach wrócił do pierwotnego kształtu. Czy to normalna praca, czy przycina się?
kamil-vag Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zrób lepiej log z basic settings z grupy 003, lepiej to będzie widać.
Stachu Jones Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 43 minuty temu, kamil-vag napisał: Zrób lepiej log z basic settings z grupy 003, lepiej to będzie widać. Mam połączenie po protokole uds, więc nie mam takiej ścieżki dostępu jaką podajesz.
kamil-vag Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 To zrób ten test i z niego zapis danych (log)
Stachu Jones Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Pomiar robił sobie przy 1000 rpm. LOG-01-IDE00347_3.csv Edytowane 31 Lipca 2019 przez Stachu Jones
Rekomendowane odpowiedzi