DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witam mam problem z moim samochodem Audi A4 b6 1,8t amb mianowicie od jakiegoś czasu mam spadek mocy samochód sie wolno rozpędza a w komputerze błędów brak. Co do tej pory zrobiłem turbina zregenerowana 1,5 roku temu dv zmieniony na metalowy napinacz oraz łańcuch wymieniony odma wymieniona na nową . Czy jest ktoś kto rzuci swoim fachowym okiem na logi. Log 002+033 Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM ZAWÓR TURBO BLOW OFF TurboWorks Audi A4 1.8T 25mm 8273024824 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 147 zł - ZAWÓR TURBO BLOW OFF TurboWorks Audi A4 1.8T 25mm (8273024824). Allegro.pl - Radość zakupów i... Log 003 + 020 Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Log 115 + 118 Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Turbo trochę wolno wstaje i spore stuki. Zajrzyj do tego dv, on jest chyba rozbieralny więc go może przeczyść. Zainteresuj się świecami jak dawno niewymieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Świece wymieniałem rok temu dv jest czysty ponieważ pol roku temu podmieniałem sprężynę cisnienie paliwa mierzone 3,5 bara na wolnych obrotach oraz 4 na 2500. zastanawiają mnie te spalania stukowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zmierz kompresje, może jakieś kiepskie paliwo. Powtórz 2+33 do tych 6tys chociaż i log 118 z odpiętą wtyczką od n75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Kompresja mierzona jakiś czas temu kilka miesięcy dokładnie nie pamiętam kolejności ale wartości takie 10,5 11,5 11,5 11 A logo zrobię jutro wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Mam jeszcze logo statyczne jeśli to coś podpowie Log 001 + 003 Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Log 090 +093 Malone Tuning Log Viewer LOG.MALONETUNING.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zaglądałeś do kata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Byłem na przeglądzie w warsztacie i poprosiłem o badanie spalin pod kątem katalizatora i wynik pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Od czasu do czasu wyrzuci błąd czujnika położenia położenia walka rozrządu zbyt duża rezystancja. Ale też błąd się pojawia raz na kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wynik może być pozytywny a kat może być juz przytkany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Masz jakiś dobry sposób na diagnostykę katalizatora sondy lambda nie wyrzuca błędu jak będzie przytkany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wymontować i obejrzeć z obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryGood Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Sprawdzę i napisze czy zatkany czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi