Simon Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Mam klimatronika na 76c pozycji kodów ale na pozycji 49. Kühlmitteltemperatur---------- Temperatura płynu chłodzącego mam ciągle zero...natomiast w menu 51c 51. Motortemperatur °C ---------- Temperatura silnika już jest temp.która troche się różni od tej na wskaźniku zwłaszcza na postoju przy włączonym jałowym.Czy to oznacza że mam padnięty czujnik cieczy a chodzi mi tylko ten od temp.silnika???
danisz_ Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 no więc jakby mam to na świeżo przerobione - poczytaj FAQ w tym dziale, wszystko się rozjaśni
keikan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 hejka a mógłbyś podać w którym miejscu FAQ jest opisany ten problem? Bo mam to samo..temperatura silnika 75 stopni C a temperatura cieczy chłodzącej 0 stopni C. Odczytane z klimatronika. Szukałem po FAQ ale nie mogę znaleźć..
Szuszu Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja mam ten sam model i u mnie temp. jest na 51 a różnica zdarza sie. Przy czym na VAG jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi