Wojtek2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Witam, Wymieniłem rozrząd wraz z łańcuchem, proszę o ocene logów/ Silnik 1.8T AWT. Dziękuję Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Turbo późno osiąga doładowanie, a tak to ok. Zacznij od sprawdzenia dv. Jakie wartości w gr.93 ?
Wojtek2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Wartości w 093 na wolnych obrotach -1, to samo w 090. Czasem jest na 0. Dv wymieniłem w kwietniu na oryginalne. Poprzedni właściciel regenerowal turbo. Czy to może mieć wpływ? Na chwilę obecną są suche węże w środku. Pytam, bo przygotowuje auto pod chip.
przem8 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Wojtek2018 napisał: Wartości w 093 na wolnych obrotach -1, to samo w 090. Czasem jest na 0. Dv wymieniłem w kwietniu na oryginalne. Poprzedni właściciel regenerowal turbo. Czy to może mieć wpływ? Na chwilę obecną są suche węże w środku. Pytam, bo przygotowuje auto pod chip. Zrób loga 118 z odpiętą wtyczką od n75. Sztanga może być źle ustawiona.
Wojtek2018 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 Odświeżam temat. Z racji, że autem nie jeździłem to nie miałem kiedy zrobić. Wrzucam log 118 z odpiętą wtyczką od N75 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Tutaj log z podłączoną wtyczką od N75 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Wojtek2018 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 Ile seria AWT 150km ma dmuchać przy odpietym N75? Jak sprawdzić kiedy sztanga jest dobrze ustawiona? Dziękuję serdecznie.
przem8 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 0,3 przy odpietym n75 i wtedy jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi