cielakani337 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzień dobry Jestem w posiadaniu A4 B7 2.0 TDI BRD Quattro, od jakiegoś czasu przy odpalonym silniku, na postoju stuka coś przy przednich kołach. Stukanie występuje w losowych momentach i jak na złość gdy byłem u dwóch mechaników to nic nie stukało ? (jeden powiedział, że dwumas a drugi poduszka silnika) Miał ktoś podobny problem i jest w stanie doradzić? Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez cielakani337
Langista Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Czy stukanie występuje zanim silnik zdąży się zagrzać? Jakie to stukanie, metaliczne czy bardziej głuche? Jaką ma częstotliwość?
cielakani337 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 godzin temu, Langista napisał: Czy stukanie występuje zanim silnik zdąży się zagrzać? Jakie to stukanie, metaliczne czy bardziej głuche? Jaką ma częstotliwość? Stuka różnie, raz na zimnym raz na ciepłym. Głuche, a częstotliwość ciężko określić
Langista Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No to przykro mi, ale nikt tu z fusów nie wywróży.
Rekomendowane odpowiedzi