Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dziś był sms, że wpłata w czwartek rano będzie.

W piątek idę na policję :wink4:

Allegro też się upomina o wiadomości w sprawie sporu.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 141,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żeby tylko dotrzymał słowa :rolleyes:

Opublikowano

szczerze wam powiem że po tej akcji z tym ciulem to zacząłem z niechęcią patrzeć na Allegro

Opublikowano

OGr, kupiłem jakieś 70 przedmiotów przez allegro i nigdy nie miałem kłopotów, fakt, zawsze biorę od SS

Opublikowano
  • Autor

Na szczęście zakupy na allegro są troszeczkę bezpieczniejsze niż te na forum.

Program Ochrony Kupujących ale musi być zgłoszenie na policję.

Opublikowano

szczerze wam powiem że po tej akcji z tym ciulem to zacząłem z niechęcią patrzeć na Allegro

nie potrzebnie :!:

Opublikowano

ja kupiłem i sprzedałem już w ciul tych rzeczy ale żeby taki ciul sobie robił co chciał ? przecież on żyje w jednym wielkim strachu - w wieku 40 lat zawał murowany.

A Allegro przypadkiem zwraca tylko do jakiejś kwoty chyba nie ?

Opublikowano
  • Autor

Ja już drugi raz przejechałem się na kupnie na allegro.

Za pierwszym razem kupiłem halogeny, miało być wszystko cacy a przyszły zardzewiałe, poprzepalane. Ogólnie śmietnik a na zdjęciach super. Na szczęście udało się odesłać paczkę za pobraniem i kasa wróciła na konto. A konto oszusta jest zawieszone do tej pory, właściwie to już skasowane.

Teraz jest dużo trudniej...

Opublikowano

wiem, że to nie polemika o allegro, ale to chyba bardziej bezpieczniejszy sposób niż nasze forum :rolleyes:

Opublikowano

ciekawi mnie jedno czy ten typ będzie dalej użytkownikiem forum ?

Opublikowano

wiem, że to nie polemika o allegro, ale to chyba bardziej bezpieczniejszy sposób niż nasze forum :rolleyes:

u nas można zrobić bezpieczne zakupy chyba tylko z tymi, którzy są wiarygodni jako użytkownicy :wink4: kilkunastu się takich znajdzie :good:

armi - powodzenia w rozstrzygnięciu sprawy :good:

Opublikowano

u nas można zrobić bezpieczne zakupy chyba tylko z tymi, którzy są wiarygodni jako użytkownicy :wink4: kilkunastu się takich znajdzie :good:

armi - powodzenia w rozstrzygnięciu sprawy :good:

dokładnie

Opublikowano
  • Autor

Zamawiam dziś gwint na ebay-u.

312MC obiecał kasę do poniedziałku, nawet w smsie się przyznał że gwint był uszkodzony więc w razie sprawy mam dowody.

Spór przekazany allegro :gwizdanie:

A i dostał pozdrowienia z od klubu :naughty:

Nawet nie ukrywa, że Piotr Mazur = Rafał Świetłowicz

Opublikowano
  • Autor

Tak, za mniej więcej taką samą kasę można mieć w PL MTS czy Ta-technix to wolę w DE kupić SuperSporta.

Opublikowano

kto go tam pozdrowił ;-) ?

Opublikowano
  • Autor

Ja go pozdrowiłem, zresztą już nie raz dostawał smsy z podpisem 312MC albo ze zwrotem per Panie Rafale :wink4:

I nigdy nie zaprzeczył, że to nie on.

Pętla na szyi mu się zaciska ale od lamusów czy kablujących frajerów wyzywa :naughty:

Śmiać mi się chce bo on chyba dalej myśli, że jak koksem bo sobie zastrzyki ze sterydów robił to ja się go wystraszę :wink4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 15:07_________________________________________________Idę rano po samochód do garażu i słyszę kwi kwi kwiii kwii. Oho, świnie mnie usłyszały.

Wracam kwiiiiiiii kwiiiiiii - musiałem je wypuścić :decayed:

Wybiegły, całe w błocie (jak to prosiaki). Trzeba było je wyczyścić, zmienić dekielki i niech mają -> zostały na aucie :)

P1360699.jpgP1360702.jpgP1360703.jpgP1360704.jpgP1360708.jpg

Sesji nie robię bo straszna koza, gdyby nie ten kwiiiik :wink4: to bym ich nie wypuścił :polew:

+/- za tydzień będzie gwint to będzie sesja, na razie nie ma się czym chwalić :wink4:

Opublikowano

Ładne te twoje prosiaki :kox:

Opublikowano
  • Autor

Spy photo, nic więcej

2lkbbdk.jpg[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________Cieszę się, że nowe opony kupiłem w rozmiarze 225/40/18 :gwizdanie:

Wyprzedzam kolumnę aut po nierównej drodze i zgrzyt bo opony obcierają o nadkola :confused4:

Opublikowano

nie no prezentuje się :kox: ale powiem Ci, że brakuje ori chromu wokół szyb :wink4: powaga

Opublikowano
  • Autor

Za późno, jestem już po ciemnej stronie (mocy) :wink4::(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.