PABLO Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ładnie idziesz z modami Lusterko prawe chyba
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ładnie idzie, ładnie , kolektorek wygląda jak orginał czarny , ja sie musze za mojego seryjniaka wziąść przepalanko i malowanko mu zafundować
Michał Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 czarny kolektor pomaluj jeszcze te 3 śrubki, którymi będziesz przykręcał flanszę [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 12:16_________________________________________________BTW na jaki wynik liczysz po strojeniu?
Armi Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Mam nadzieję na 170KM i 3XX Nm ale jak wyjdzie to zobaczymy, wszystko zależy od kondycji dwumasa. Ale i tak zostanie kiedyś zastąpiony jednomasem :gwizdanie: _________________________________________________ Męczę się z montażem tarcz: znów zapieczone śruby ale jarzma już pomalowane.
mrogal Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Mam nadzieję na 170KM i 3XX Nm ale jak wyjdzie to zobaczymy, wszystko zależy od kondycji dwumasa. Ale i tak zostanie kiedyś zastąpiony jednomasem :gwizdanie: _________________________________________________ Męczę się z montażem tarcz: znów zapieczone śruby ale jarzma już pomalowane. szał c*py panie, jest kox :good:
rafalekx Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Mam nadzieję na 170KM i 3XX Nm ale jak wyjdzie to zobaczymy, wszystko zależy od kondycji dwumasa. Ale i tak zostanie kiedyś zastąpiony jednomasem :gwizdanie: _________________________________________________ Męczę się z montażem tarcz: znów zapieczone śruby ale jarzma już pomalowane. Niutków to bym tak nawet bliżej 400 liczył Ale chyba na tym dwumasie nie da rady A nie lepiej już teraz poszukać jednomasa? wcale nie taki duży koszt, nie mrogalik? Troszkę lipa z tymi czerwonymi zaciskami Ja tam nie lubię tego koloru na zaciskach, chyba, że są baaaardzo duże :gwizdanie: znaczy takie, które ledwo się mieszczą w 18-19'' :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Adam ja Ci mówie jak juz robisz jednomasa to odrazu na wzmoocnienie bo uzywany pozyje tyle co dwumas :gwizdanie: przy tym setupie Zaraz jade obczaić końcówy, bo mam takie same w bagaju
Armi Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Te końcówki to jakaś lipa albo ja jestem niekumaty. Nie mogę ich wpasować tak jak ma Dawid, po prostu się nie mieszczą. Chyba trzeba fajki odciąć i jakoś te wspawać
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Te końcówki to jakaś lipa albo ja jestem niekumaty. Nie mogę ich wpasować tak jak ma Dawid, po prostu się nie mieszczą. Chyba trzeba fajki odciąć i jakoś te wspawać no bez odcięcia to chyba nie ma co patrzeć zbyt by wystawały
Armi Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Chyba trzeba je uciąć przy samym tłumiku :gwizdanie: Bo jak chcesz je zamontować o tak: OO to się nie mieszczą. Są za szerokie. Można tak:00 ale to wygląda dużo gorzej. _________________________________________________ Już wiem KANAL, mi pomógł
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 a tak: "%" się nie da? :polew: Chyba trzeba je uciąć przy samym tłumiku :gwizdanie: Bo jak chcesz je zamontować o tak: OO to się nie mieszczą. Są za szerokie. Można tak:00 ale to wygląda dużo gorzej. _________________________________________________ Już wiem KANAL, mi pomógł jade
Armi Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Do mnie? Końcówki jeszcze nie zamontowane Tylko hamulce zrobiłem. _________________________________________________ Porównanie nowa - stara tarcza
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Czemu te czerwone lampki w drzwiach dałeś tak nisko , i widzę że lustro w moim kolorze wyrwałeś :gwizdanie:
Michał Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 przy swpie zaciski zostają stare? zmienia się jarzma, tarcze i klocki?
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 zależy jakie masz zaciski, jak masz Ate, to zmieniasz jarzma, tarcze i klocki, a jak masz zaciski Lucasa(tak jak ja ;(), to trzeba zmieniać również zacisk
Armi Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Kierowcy wyszła mi nisko (jak to się mówi : nie myli się ten kto nic nie robi ). Pasażera jest ok. Muszę jakoś zaszpachlować za nisko wyciętą dziurę na lampkę i wyciąć nową tym razem już w dobrym miejscu. Lusterko to chyba bardziej zielone jest niż szmaragdowe. Zamontowałbym je ale głupio jeździć z jednym zielonym lusterkiem. W najbliższym czasie pójdzie do lakierowania :gwizdanie: Wczorajszy mod - znaczki dla zmyłki :
Rekomendowane odpowiedzi