Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie idziesz z modami :kox:

Lusterko prawe chyba :decayed:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładnie idzie, ładnie :kox:, kolektorek wygląda jak orginał czarny :evil:, ja sie musze za mojego seryjniaka wziąść przepalanko i malowanko mu zafundować :wink4:

Opublikowano

nooo chwali sie , ładnie się robi :good:

Opublikowano

Szacuneczek :good:

Opublikowano

czarny kolektor :good:

pomaluj jeszcze te 3 śrubki, którymi będziesz przykręcał flanszę :wink4:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 12:16_________________________________________________BTW na jaki wynik liczysz po strojeniu?

Opublikowano

Mam nadzieję na 170KM i 3XX Nm ale jak wyjdzie to zobaczymy, wszystko zależy od kondycji dwumasa. Ale i tak zostanie kiedyś zastąpiony jednomasem :gwizdanie:

Męczę się z montażem tarcz: znów zapieczone śruby :confused4: ale jarzma już pomalowane.

tDx7J.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję na 170KM i 3XX Nm ale jak wyjdzie to zobaczymy, wszystko zależy od kondycji dwumasa. Ale i tak zostanie kiedyś zastąpiony jednomasem :gwizdanie:

Męczę się z montażem tarcz: znów zapieczone śruby :confused4: ale jarzma już pomalowane.

tDx7J.jpg

szał c*py panie, jest kox :good: :good: :kox:

Opublikowano

tDx7J.jpg

Niutków to bym tak nawet bliżej 400 liczył :rolleyes: Ale chyba na tym dwumasie nie da rady :mysli: A nie lepiej już teraz poszukać jednomasa? wcale nie taki duży koszt, nie mrogalik?

Troszkę lipa z tymi czerwonymi zaciskami :decayed: Ja tam nie lubię tego koloru na zaciskach, chyba, że są baaaardzo duże :gwizdanie: znaczy takie, które ledwo się mieszczą w 18-19'' :gwizdanie:

Opublikowano

Adam ja Ci mówie jak juz robisz jednomasa to odrazu na wzmoocnienie bo uzywany pozyje tyle co dwumas :gwizdanie: przy tym setupie

Zaraz jade obczaić końcówy, bo mam takie same w bagaju :kox:

Opublikowano

Te końcówki to jakaś lipa albo ja jestem niekumaty.

Nie mogę ich wpasować tak jak ma Dawid, po prostu się nie mieszczą. Chyba trzeba fajki odciąć i jakoś te wspawać :kwasny:

Opublikowano

Te końcówki to jakaś lipa albo ja jestem niekumaty.

Nie mogę ich wpasować tak jak ma Dawid, po prostu się nie mieszczą. Chyba trzeba fajki odciąć i jakoś te wspawać :kwasny:

no bez odcięcia to chyba nie ma co patrzeć :confused4: zbyt by wystawały

Opublikowano

Chyba trzeba je uciąć przy samym tłumiku :gwizdanie:

Bo jak chcesz je zamontować o tak: OO to się nie mieszczą. Są za szerokie.

Można tak:00 ale to wygląda dużo gorzej.

Już wiem :decayed:

KANAL, mi pomógł :notworthy:

Opublikowano

a tak: "%" się nie da? :decayed::polew:

Opublikowano

a tak: "%" się nie da? :decayed::polew:

:polew: :polew:

Chyba trzeba je uciąć przy samym tłumiku :gwizdanie:

Bo jak chcesz je zamontować o tak: OO to się nie mieszczą. Są za szerokie.

Można tak:00 ale to wygląda dużo gorzej.

Już wiem :decayed:

KANAL, mi pomógł :notworthy:

jade :kox:

Opublikowano

Do mnie?

Końcówki jeszcze nie zamontowane :embarrassed:

Tylko hamulce zrobiłem.

Porównanie nowa - stara tarcza

xlwD0.jpg

Opublikowano

Czemu te czerwone lampki w drzwiach dałeś tak nisko :confused4:, i widzę że lustro w moim kolorze wyrwałeś :gwizdanie:

Opublikowano

przy swpie zaciski zostają stare? zmienia się jarzma, tarcze i klocki? :mysli:

Opublikowano

zależy jakie masz zaciski, jak masz Ate, to zmieniasz jarzma, tarcze i klocki, a jak masz zaciski Lucasa(tak jak ja ;(), to trzeba zmieniać również zacisk :thumbdown:

Opublikowano

Kierowcy wyszła mi nisko (jak to się mówi : nie myli się ten kto nic nie robi :wink4: ). Pasażera jest ok.

ErLAJ.jpg

Muszę jakoś zaszpachlować za nisko wyciętą dziurę na lampkę i wyciąć nową tym razem już w dobrym miejscu.

Lusterko to chyba bardziej zielone jest niż szmaragdowe. Zamontowałbym je ale głupio jeździć z jednym zielonym lusterkiem. W najbliższym czasie pójdzie do lakierowania :gwizdanie:

Wczorajszy mod - znaczki dla zmyłki :decayed::

Etlmr.jpg

Opublikowano

ale krzywo :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...