rohace Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Witam Może post nieco nie w temacie ale proszę o nie usuwanie lecz o przeniesienie w razie wu. Przymierzam się do kupna Audi a4 b7 1.8T sprowadzonego. Objeździłem kilka komisów, handlarzy w regionie szukając aut ze Szwecji, Niemiec i Danii .Jednak nie znalazłem ani jednej która nie była by choć w połowie malowana. Najlepszy egzemplarz( pochodzi ze szwecji) jest malowany w całości z zewnątrz cienka warstwą z wyjątkiem maski i dachu(z zewnątrz mam na myśli że słupki i wewnętrzna karoseria jest nieruszana-fabryczna grubość lakieru) . No i jedne drzwi maja troche szpachli ale nie dużo. podwozie w dobrym stanie. w Auto-DNA nie ma żadnych wzmianek o kolizjach a przebieg się zgadza. Silnik chodzi naprawdę dobrze. Moje pytania. 1.Czy warto brać auto po takich zabiegach lakierniczych - jeśli wygląda na wykonane dobrze ? 2.Naprawdę tak ciężko znaleźć niemalowane audi b7 ? 3. Warto brać auto ze Szwecji ? Mają one jakieś wady, zalety ? 4. Jakie dokumenty muszę otrzymać od sprzedawcy, który sprowadził auto ze Szewcji jednak go nie zarejestrował ( oplacił jedynie akcyzę oraz wykonał tłumaczenie dok) ? 5.
przem8 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 1. tak, jeśli cena to wynagradza 2. tak i to nie tylko domena tego modelu 3. tak o ile nie jest zeżarta od spodu, a tego możesz nie zobaczyć na pierwszy rzut oka 3x tak, przechodzi dalej. Gratulujemy
rohace Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 12 minut temu, przem8 napisał: 1. tak, jeśli cena to wynagradza 2. tak i to nie tylko domena tego modelu 3. tak o ile nie jest zeżarta od spodu, a tego możesz nie zobaczyć na pierwszy rzut oka 3x tak, przechodzi dalej. Gratulujemy Dzięki z a odpowiedź. odnośnie pkt 2. A co jeszcze jest domena tego modelu? odnośnie pkt 3 Myślisz ze pod tymi osłonami pod podwoziem może być korozja czy raczej jest to dobra ochrona? mam audi b5 i zabezpieczona jest włóknem szklanym i naprawdę zdaje to egzamin w ochronie przed rdzą. jak jest w b7.
Rekomendowane odpowiedzi