roberttokarczyk Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 witam , mam problem z skrzynia biegow jedynka i wsteczny nie wchodza na zapalonym silniku na zgaszonym wszystko normalnie chodzi co to moze byc , olej w skrzyni ???
Hezen Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Sprawdzenie oleju to pierwsze co powinieneś zrobić. Jeśli jest stan to sprawdzenie "zderzaków" wałka wybieraka i blokady tegoż wałka
rafal8484 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) raczej coś z układem sprzęgła, sprawdź wysprzęglik przy pedałach, pompkę przy skrzyni, czy układ nie zapowietrzony, jeśli tu jest ok to padł docisk Edytowane 3 Października 2019 przez rafal8484
Hezen Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Rafał, wtedy to by były problemy z wrzuceniem każdego biegu a nie tylko z jedynką i wstecznym. Kolega nie napisał jaki rok autka i jaki silnik. Jak dla mnie do sprawdzenia w/w rzeczy przeze mnie i jeśli będzie wszystko w porządku to można wykonać regulację wybieraka biegów, pod warunkiem że nie ma na nim jakiś dużych luzów.
wesz82 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Jak dla mnie koniec tarczy.
Rekomendowane odpowiedzi