quattro_rs Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 witam Mam problem po przekręceniu kluczyka w Audi A4 1.9 TDI B6 131KM i po przejechaniu paru metrów zaświeca się kontrolka od oleju sprawdzałem olej jest co sie stało pomóżcie
iwadrian Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Może olej jest ale ciśnienia nie ma ewentualnie problem z czujnikiem stanu oleju w misce lub czujnikiem ciśnienia oleju.
quattro_rs Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 muszę sprawdzić ale z góry dziękuje
quattro_rs Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 czerwona taki kaganek z kapiącym olejem a wczoraj zmieniłem akumulator błędu nie ma bo vag był podpięty
stasio1969 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 zdejmij sznurek z czujnika i zobacz czy zgasła kontrolka. Jeżeli zgasła masz uszkodzony czujnik jeżeli nie masz uszkodzony przewód (zwarcie do masy pojazdu).
quattro_rs Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Panowie odpiąłem kalemę z akumulatora i wszystko gra już nie świeci. dziękuje za pomoc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi