Michu.P Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Witam nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale dzisiaj zauważyłem na zapalonym silniku z pod chłodnic cieknie dosyć mocno jakiś olej. Ubywa mi tez minimalnie płyn chłodniczy ale nie wiem czy to ma coś na rzeczy. Miejsce wycieku zaznaczyłem na zdjęciach.Czy to może być związane ze skrzynia? Audi a4b8 2.7tdi multitronoc
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Na 90% olej ze skrzyni, tym autem ja bym już nie jeździł.
Michu.P Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 Dlaczego byś już nie jeździł?
Animal Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Widać, że oleju wycieka sporo. Jeżeli na dodatek miesza się z nim płyn chłodniczy to koniec życia Twojej skrzyni jest bardzo bliski. Bez dokładnej diagnozy też bym nie jeździł autem.
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 1 godzinę temu, Michu.P napisał: Dlaczego byś już nie jeździł? Ubytek 1-2L i skrzynia zatarta i remont za 5tysi
Michu.P Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 Już jest u mechanika auto do wymiany chłodnicza oleju skrzyni auto po wypadku wiec miało prawo tak się stan
Michu.P Opublikowano 10 Października 2019 Autor Opublikowano 10 Października 2019 A czy jest jakiś czujnik oleju skrzyni który powinien pokazywać ze jest za mało oleju
Rekomendowane odpowiedzi