Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja postaram się dojechać... ale na 100% nie obiecuje... budowa i budowa... i praca na nic nie ma czasu...

ale mam cichą nadzieję że jednak uda mi się dojechać...

pozdrawiam pomorskich :a4fan:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem z Malborka przyjade na pewno , jeszcze nie bylem nigdy na czyms takim . Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Darek36 możemy razem ruszyć np. ze Stat-Oil

Opublikowano

Ok. Będę czekał nastacji statoil . Czy godz.16:00 - 16:15 ci odpowiada. Wypatruj czerwonego Audiczka . Będę z synem.

Opublikowano
  • Autor

mi pasuje, więc jesteśmy umówieni ;) kto jeszcze się dopisuje ?? :naughty:

Opublikowano

Witam myśle że wróce z delegacji i chetnie się dołącze A może obok Politechniki tam jest taki wielki i nowy parking.

Opublikowano
  • Autor

Panowie dziś odbył się mini spot Warszawsko (Elbląsko) - Gdyńsko - Malborski 3 B6 Avant :dance: na którym to spotkali się Lukaszr,Pre_pl, oraz ya czyli alvaro :> , niektórzy z nas prawie przypłacili pobyt na spocie niezłym mandatem ale się na niego stawili niech to więc będzie przykładem dla pozostałych... Więc jeszcze raz DZIĘKI chłopaki za spotkanie ! :notworthy: i niech żyje :a4fan: klub ! :>

zdjcie004ad1.th.jpg

zdjcie005bu0.th.jpg

zdjcie006de6.th.jpg

Opublikowano

Spotkanie dnia:[/b][/color] 24 listopad 2007 godz. 17:00[/size]

...no więc ja niewiem co jest nie tak, ale wczoraj był chyba 17ty ?...

Opublikowano
  • Autor

mateogda ależ wszystko jest w 100% porządku to nie był spot który odbędzie się 24 tylko po prostu Lukaszr przelatywał koło mnie więc się spotkaliśmy a dołączył się do nas Pre

Opublikowano

dołączył się do nas Pre

zresztą do samego końca nie wiedziałem czy zdążę, bo mnie żona po meblach przegoniła :)

I potem musiałem się śpieszyć ;)

Opublikowano

Nie żebym miał pretensje ale ;( za tydzień nie mogę, a wczoraj miałem popołudnie wolne :wallbash:

Opublikowano

Witam myśle że wróce z delegacji i chetnie się dołącze A może obok Politechniki tam jest taki wielki i nowy parking.

W weekend na parkingu PWSZ może tam byc pusto ale puki co testujemy Bulwar głównie z uwagi na pogodę - jest tam małe zadaszenie pod przystanią - tfu tfu aby nie padało.[br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 07:34 _________________________________________________

Panowie dziś odbył się mini spot Warszawsko (Elbloąsko) - Gdyńsko - Malborski 3 B6 Avant :dance: na którym to spotkali się Lukaszr,Pre_pl, oraz ya czyli alvaro :> [...]

Dla wyjaśnienie Łukaszr pochodzi z elbląga ale od jakiegoś czasu mieszka w W-wie. Ehhh gdybym wiedział że Pre przyjedzie to też bym podjechał. Choć z Łukaszr udał sie jeszcze w Elblągu pogadać.

Opublikowano

zresztą do samego końca nie wiedziałem czy zdążę, bo mnie żona po meblach przegoniła :)

I potem musiałem się śpieszyć ;)

Ciesz się, że to się skończyło tak jak skończyło, bo byś miał portfel chudszy, a ja bym miał wyrzuty sumienia :D

Dla wyjaśnienie Łukaszr pochodzi z elbląga ale od jakiegoś czasu mieszka w W-wie. Ehhh gdybym wiedział że Pre przyjedzie to też bym podjechał. Choć z Łukaszr udał sie jeszcze w Elblągu pogadać.

Dokładnie tak jak Adam pisze.

Poza tym coś mi się wydaje, że za niedługi czas żona mnie znowu do Elbląga wyciągnie, bo znowu będzie miała tam 1 rzecz do załatwienia, a wtedy Alv chyba byśmy gardła przepłukali. Co Ty (Wy) na to ???

Opublikowano

Poprostu daj znać że będziesz to się coś wypije :drunk:

Opublikowano

Co Ty (Wy) na to ??

a co Ona na to :D

Opublikowano

a co Ona na to :D

Ona będzie z teściową realizować jakieś babskie sprawy, a mnie nic do tego - wręcz wolałbym omijać te nudy.

Zobaczymy kiedy teraz będę :>

Opublikowano
  • Autor

ok jak co to czekamy na znak sygnał... :wink4:

Opublikowano

ok jak co to czekamy na znak sygnał... :wink4:

Nie omieszkam dać znać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

chłopaki co powiecie żeby w sobotę 24 spotkać się wcześniej niż o 17 ? powiedzmy o 15 albo 16 ??

Opublikowano

sobota 17 jest bez zmian. Na miejscu pogadamy może o innym miejscu lub godzinie.