Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-quattro-C16526364.html :mysli: :mysli: :mysli:

albo takie dziwne zdjęcia albo naprawdę jakiś ulep. ciekawe jak wygląda na żywo.

co Adaś myślisz o tym silniku i z Q???

coś mi się wydaje że ostatnio pisałeś że to kiepskie połączenie albo coś mi się pomyliło.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 423,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Buszek miałeś ori spryski ? :naughty:

ori ori :naughty:

Buszek coś mówił że chyba z olsztyna ciągnął :mysli:

dokladnie z Olsztyna jest, kwiatko mi ją nawet przed kupnem zbadal, co bym nie jechal na marne, ale jezdzil nia taki koles ze normalnie na poczatku jak muł byla :wallbash:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 21:06_________________________________________________Patryku bedziesz jutro na spocie? jak tak to bym koszulki na spocie przygarnal :mysli: , ktos obecny bedzie?

Opublikowano

Spokojnie będę napewno trza się Q przejechać :evil:

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a6-2-8-quattro-C16526364.html :mysli: :mysli: :mysli:

albo takie dziwne zdjęcia albo naprawdę jakiś ulep. ciekawe jak wygląda na żywo.

co Adaś myślisz o tym silniku i z Q???

coś mi się wydaje że ostatnio pisałeś że to kiepskie połączenie albo coś mi się pomyliło.

kbibi urzytkowałe te V-ki ale napewno lepiej brać 2.8 niż 2.6 z uwagi że palą niemal to samo a motor mocniejszy

ciekawe autko wynalazłeś ... wrzucić sekwencję i było by naprawdę komfortowo tanio i z Quattro ;)

Opublikowano

Ej chłopaki od nas chłopak wygral 8 baniek w totka :> i stawia zlot w Kaletce i sylwester na Ibizie :evil:

amnesia_2.jpg

jedziecie ?? :polew::decayed::naughty:

Opublikowano

Ej chłopaki od nas chłopak wygral 8 baniek w totka :> i stawia zlot w Kaletce i sylwester na Ibizie :evil:

amnesia_2.jpg

jedziecie ?? :polew::decayed::naughty:

pierwszy !!! :wink4: jasne że jedziemy

Opublikowano

to i ja się piszę...

a Kaletkę to powinien nam dożywotnio sponsorować ;) ... z odsetek ;)

Opublikowano

to i ja się piszę...

a Kaletkę to powinien nam dożywotnio sponsorować ;) ... z odsetek ;)

ty się adadur na co innego pisz migusiem bo miejsc zabraknie :wink4:

Opublikowano

Świerze ogłoszenie musi być bo jescze 2 dni temu jak przeglądałem OTO to tego nie widziałem, ogólnie mi się widzi nawet biały, ale mam uraz do automatów w szczególności jak ktoś jeszcze pisze.......

"Wymieniony olej w skrzyni.......Pilnie sprzedam z powodu wyjazdu za granice.Cena atrakcyjna."

Nie to że bym Ci odradzał, ale skądś to znam i sam to przerabiałem :decayed: :decayed: :decayed:

Sekwencyjny to będzie Cię kosztował od 3 klocków w górę :naughty: więc czy dalej będzie taka atrakcyjna cena :mysli:

Opublikowano

kbibi może ogólnie warośc auta podskoczy ale... jeżdzi na 1/2 ceny i przy odsprzedaży to duży atut więc i wyższą cenę weźmie.

Opublikowano

na portelu jest fajny taki avant z 2.5tdi R6 i quattro tylko że Łukasz chcesz tańszy chyba co? bo kolo 18k za niego woła :confused4:

Opublikowano

ja dzisiaj odpadam :kwasny:

Opublikowano

będzie kto? bo nie wiem czy czekać do 18 w E-gu...

@Patryk będziecie coś chcieli bo jak nie to dam jakieś ogłoszenie czy "cuś" :wink4:

Opublikowano

nie czekaj sprzedawaj :wink4:

Opublikowano

ja bede jak cos :wink4: patryk spoko odezwe sie jutro :good:

Opublikowano

Kurde ja nie dam rady. Laski mi usypiają, do domu chcą...a szkoda bo taki poważny gość z wysp przyjechał :kox:

Opublikowano

Kurde ja nie dam rady. Laski mi usypiają, do domu chcą...a szkoda bo taki poważny gość z wysp przyjechał :kox:

:polew: dobre :decayed: dziekowa chlopaki, szkoda ze tak zimno czlowiek dluzej by zostal :thumbdown:

Opublikowano

Buszek - mod dla ciebie:

Opublikowano

oooow.jpg

done :decayed:

Opublikowano

Świerze ogłoszenie musi być bo jescze 2 dni temu jak przeglądałem OTO to tego nie widziałem, ogólnie mi się widzi nawet biały, ale mam uraz do automatów w szczególności jak ktoś jeszcze pisze.......

"Wymieniony olej w skrzyni.......Pilnie sprzedam z powodu wyjazdu za granice.Cena atrakcyjna."

Nie to że bym Ci odradzał, ale skądś to znam i sam to przerabiałem :decayed: :decayed: :decayed:

Sekwencyjny to będzie Cię kosztował od 3 klocków w górę :naughty: więc czy dalej będzie taka atrakcyjna cena :mysli:

tak tak. ja też znam takie treści ogłoszeń. auto robione pod siebie, wszystko 2 tygodnie temu wymienione itd. to po co robił jak chce sprzedać??

ja też trochę boję się kupować automata bo to nigdy nic nie wiadomo ale to jednak spora wygoda no i już się przyzwyczaiłem i do tego takie rozwiązanie mi się podoba. no zobaczymy co z tego wyjdzie bo chcę kupić auto sprawne i nie zlepione z 6 innych a nie pod swoje upodobania ( choć fajnie jakby tak było) jak będę z salonu kupował to wtedy będę sobie wymyślać co chce a co nie a niestety kupuję używkę.[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 14:32_________________________________________________

na portelu jest fajny taki avant z 2.5tdi R6 i quattro tylko że Łukasz chcesz tańszy chyba co? bo kolo 18k za niego woła :confused4:

to trochę przerasta mój budżet.

narazie remont trzeba w domu zrobić, a później będę myślał nad lepszym autem ( no i pewnie dojdą koszta utrzymania pojazdu mojej przyszłej żony: a to jakiś krawężnik zaliczony, a to gdzieś zadrapane na parkingu itd)

patrze tak za tym Audi ale jakoś nic nie widzę i w oko mi nie wpada. :wallbash:

patrzę jeszcze za lagunąl 1ph2. całkiem dobre auta, młody rocznik no i wygodne a części napewno tańsze niż niemieckie.