Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie Rafał ja mam 4 osoby do wożenia i czasem bagaże a te wasze cuda - civc accord crv - mają za mało tego miejsca ;)

Do bagaży mało bo nie kombi, ale w środku dla pasażerów jest większy od B5.

co do LPG: 12 litrów wachy a 13-14 podtlenku robi różnicę - tu zwrot instalacji masz od roku do półtora.

Dlatego pytałem o przebieg roczny. Za dobra instalkę musisz położyć pewnie koło 3500 zł, więc zwrot po ~15tys km, chyba że jeździsz na ruskiej, to wtedy zwrot po ~27tys km(doliczyć trzeba jeszcze filtry, regulacje, droższy przeglą techniczny).

Ale najciekawsze sprawa, to gdzie ten gaz założysz :)

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 421,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

toć b6 jest mniejsze w środku niż CRV...

Opublikowano

Pany może jakiś spocik póki jeszcze pogoda nie najgorsza?

Można by na tym nowym parkingu na ogrodach:D W końcu pod dachem.

Edytowane przez dawidos89

Opublikowano

Na ogrodach to zimą, chcesz sie teraz chowac jak pogoda sprzyja? Moze u mnie na parkingu, bede tarcze z bmy sciagal , to by sie przypomnialy stare dobre czasy jak sie cos dzialo na spotach :)

Opublikowano

ja bym Ci z chęcią pomógł ale mam 2 zmianę.

i jakie w końcu części kupiłeś?? to co mi pisałeś??

Opublikowano

NaraZie proba z przetoczeniem bo mam za free :)

Opublikowano

jak za darmo to można kombinować. w sumie to nie tak za darmo bo klocki i tak będziesz musiał wymienić.

he he dziadek ciężko pracuje- online na forum. taki to pożyje. prawda że kto ma szkołę ten ma lżej hehe

Opublikowano

jak za darmo to można kombinować. w sumie to nie tak za darmo bo klocki i tak będziesz musiał wymienić.

he he dziadek ciężko pracuje- online na forum. taki to pożyje. prawda że kto ma szkołę ten ma lżej hehe

klocki zostają , są widać jak nowe... papierek w rękę i da radę - specjalistów już z forum pytałem :banan:

dziś zmieniłem opony na zimówki i w szoku jestem że na tył producent zaleca ciśnienie 3.1 bara :shock3: - narazie napompowałem 2.5 ale knuje czy aby nie dowalić tego 3.1 :mellow:

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Dowal tyle ile producent zaleca a jaki rozmiar opon masz?

Adaś a myślałeś może o czymś takim http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-quattro-3-0-tdi-tiptr-11-2007-C34833303.html Sporo w sumie w komisach w eg-u stoi tych 2.4benz ale niestety żadna nie ma quattro żeby jechać sprawdzić jak to sie odpycha.

Opublikowano

Ta tyle ze teraz jest twardo na 2.5 z tylu :(

Opublikowano

Dowal tyle ile producent zaleca a jaki rozmiar opon masz?

Adaś a myślałeś może o czymś takim http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-quattro-3-0-tdi-tiptr-11-2007-C34833303.html Sporo w sumie w komisach w eg-u stoi tych 2.4benz ale niestety żadna nie ma quattro żeby jechać sprawdzić jak to sie odpycha.

Pewnie że patrzałem, choć w C6 allroad nie jest już tak indywidualny jak w C5. Na zimę bankowo odpuszczam ... może przyszły rok a może nie... w obecnym aucie niczego mi nie brakuje, spisuje się OK wiec ciśnienia jakiegoś nie mam. Gdzie te auto stoji, który to komis?

Ta tyle ze teraz jest twardo na 2.5 z tylu :(

BMW też stosuje wlepkę z tabelą ciśnień w kołach w zależności od załadunku?

Jeśli ta zimówka to 16-ka to trochę przy dużo (nie wiem czy producent opony też uznaje te ciśnienie za nominał), dla 17 będzie to normalne ciśnienie, bo zimówka generalnie i tak powinna być nabijana o 0,2 bar wyżej

Edytowane przez adadur

Opublikowano

Gdzie te auto stoji, który to komis?

Auto stoi na żuławskiej w tym komisie.

Opublikowano

Mam 17'' i aktualnie 2.5 gdzie BMW zaleca 3.1 :blink: i jest twardo - wulkanizatorzy mieli problem z założeniem opony tak ścianka twarda a to nie Run Flat - może jednak wystarczy mi tego powietrza :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dał bym więcej...

co to za cisza....?

Opublikowano

Jakoś tak wychodzi. Może w coś programy, bo ja z Rafim i Raźnym biegamy

Opublikowano

po piwo do sklepu???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Nie. Alkohol to zło!

Hahahaha

Opublikowano
  • Autor

Dziadek dawaj numer do Ciebie na PW bo jest chętny na to A4 co podrzuciłeś linka...

dzwonię... :decayed:

Opublikowano

Dziadek dawaj numer do Ciebie na PW bo jest chętny na to A4 co podrzuciłeś linka...

dzwonię... :decayed:

Hej , ja nie mam nic z tym autem wspólnego , znam tylko handlarza ode mnie z miasta bo brałem od niego pare aut i wiem ze przeważnie jest tak jak jest napisane w aukcji -ściąga lekko draśnięte lub całe auta , zawsze ma zdjecia uszkodzeń jeżeli występowały , dlatego poleciłem ...dzwońcie bezpośrednio do niego ...

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Siema

Pany miał ktos z was styczność z takimi aukcjami albo może ktoś z waszych znajomych? http://aukcje.efl.pl/ListaAukcji.htm#/0.011989041464403272_1_1_3__1_0_0 Bo ceny co niektórych aut atrakcyjne czy jest w ogóle możliwość kupienia auta w podobnej cenie do wywoławczej czy to podpucha.