Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę naprawiał pralki, lodówki w ramach gwarancji całkiem nieżle płatne ale najlepsze będzie naprawianie klimy w domach i uwaga w samochodach :naughty:

Patryk... z nieba mi spadłeś bo klimę muszę nabić... zorientuj się co i jak :cool1:

mam cholernie wygiętą chłodnicę klimy... wbitą (bez przesady) w też wygiętą chłodnicę płynu - zajączek swoje zrobił... niby wszystko działa (płyn z chłodnicy nie leci) ale 5 stopni na wylocie kratek to ja nie mam... i tak cud że działa...

• Odpowiedzi 12.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Patrykbor

2927

• dziadek

1629

• adadur

1552

• GRazny

1247

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na razie się będę uczył ale popytam tu i uwdzie :gwizdanie:

Opublikowano

whirlpool do naprawy pogwarancyjnej też się znajdzie... sprawa kamienia w dyszach wchodzących do zbiorniczka z płynem - podejrzewam

Opublikowano

dobrze wiedzieć Patryk :wink4: szykuje się u mnie prawdopodobnie nabicie klimy bo coś słabiutko chłodzi :JC_fan:

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie bo kobita dzisiaj mi składa ofertę za ile będę robił :przebiegly:

i czy mi się to kalkuluje :naughty: bo za nie cale 2 kola jak mi zapłaci to nie będe orał po 14 h :kwasny:

Opublikowano

hehe znam ten ból :angry: ale takie czasy :kwasny:

Opublikowano

niby tak ale wielbłąd nie mam napisane na plecach :no:

Opublikowano

niby tak ale wielbłąd nie mam napisane na plecach :no:

ja też znam swoja wartość wiec za byle gó....no nie będę tyrał :!: :!: :!:

Opublikowano

Dobra koniec o pracy :wallbash:.

Panowie i jak z kaletką jadą ci co są zapisani :naughty:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 20:31_________________________________________________Chyba mój koleżka nie jedzie jutro będę wiedział na 100 % a sam z żona w domku nie będę :kwasny:

Opublikowano

;( A mi dzisiaj druga kluska trafiła do szpitala. Młodasza przyniosłą rota wirusa ze spitala i się podzialiła z resztą. Mi i żonce jakoś lżej to przechodzić ale ze starszą już trzeba było wybrać sie na kroplówki.

Do Kaletki jadę jak najbardziej z tym że pojawiła sie opcja wyjazdu bez dzieci.

Patryk praca 14 godzin dziennie to jakaś masakra - mam nadzeję że jakoś to znormalnieje albo pensja będzie to uwzględniać bo inaczej traktował bym tą robotę baaardzo tymczosowo.

Jak rozeznasz temat klimy i jej dezynfekcji to chyba ustawi się do Ciebie jakaś kolejka ;)

Opublikowano

Adaś niech kluchy zdrowieją :good:

A co do pracy czekam na ostateczna rozmowę z cenami jakie mi zaproponuje ale z rozmowy wywnioskowałem że będzie to napewno przelotna znajomość z rozszerzeniem na klimę :evil:

bo taki papier się przyda i nie tylko mi zawsze można pomyśleć o własnym interesie bo fachowców od klim mało u nas w mieście :naughty:

Zawsze jeszcze się pouczę vag-a i obsługi tego programu bo dużo ludzi przepłaca za diagnostykę

Opublikowano

pozdro dla czarnego avanta z rejestracja NE 448** i klubowa ramka widzianego dziś mknącego koło Świata Dziecka :polew: nie no ale tak serio to zdrowia tam dla dzieciaków Adam :wink4: a co do roboty Patryk to 14h to trochę duzo ale jak będzie dobra kasa na krotki okres możesz walić :tongue4: bo ja bym na długi nie wyrobil dniowo 14 robić :decayed:

Opublikowano

siemanko chłopaki :hi: :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co tam u Was :naughty: niebawem macie zlot :naughty:

Opublikowano

co WY tam gadacie... ja haruje dzień i noc i wytrzymuje :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 18:11_________________________________________________

co tam u Was :naughty: niebawem macie zlot :naughty:

no chyba... jak się chłopaki nie powypisują

Opublikowano

ja bym z checia tez pojechal ale akurat na wesele jade kuzynki :disgust: opije wasze zdrowie hehe :decayed:

Opublikowano

Buszek- jak tam sytuacja z tymi aluskami ? zamieniłeś się ? :cool1:

Opublikowano

ale żeście się rozpisali dzisiaj :cool1:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 20:33_________________________________________________i znowu cisza :)