adadur Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 No ale z pogodą nie tylko my mamy problemy - nast. możę przy ognisku na Smoczej Dolnie kbibi a poniżej coś dla ciebie: błąd: 01044 - Control Module Incorrectly Coded 35-10 - - - Intermittent [blue]Possible Symptoms [/blue] Reduced Functionality [blue]Possible Causes [/blue] Control Module incorrectly coded [blue]Possible Solutions [/blue] Check Gateway Installation List Check/Fix Control Module Coding See Vehicle Specific Diagnostic Procedures for Details [blue]Special Notes [/blue] When found in CAN-Gateway, use the Gateway Installation List to check for unreachable or not registered control modules. Then update the Gateway Installation List by altering the Gateway Coding manually. odp. Mam problem z wyznaczeniem kodowania bo akurat dla 1Z nie mam danych. Może koś pomoże - zapodałem wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag/b5_1z_potrzebne_kodowanie_sterownika_silnika_b1zb-t50241.0.html;new [br]Dopisany: 24 Październik 2008, 22:20_________________________________________________Na pozastałą kwesię odpowiedziałem w twoim wątku a dziele diagnostyki
Patrykbor Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 siema pany co tu taka cisza ? :naughty:
GRazny Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Panowie... czy ktoś widział u kogoś nową wyważarkę - bo nie chciałbym jeździć od jednego do drugiego... no chyba że macie coś do polecenia?
Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Panowie... czy ktoś widział u kogoś nową wyważarkę - bo nie chciałbym jeździć od jednego do drugiego... no chyba że macie coś do polecenia? Co zmieniasz oponki ? Na alu czy kupiłeś stalówki ?
GRazny Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 dali mi 16" alu z oponami za jakieś grosze więc trochę pojeżdżę...
Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja na swoje alu tez zarzuciłem w piątek zimówki dorwałem za 18o zł z przekładką :naughty: po znajomości
GRazny Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ło matko... ale te szwaby to chyba wody nie używają... 3 godziny je myłem i jeszcze nie domyłem... najpierw okazało się że były żółte (choć myślałem ze to srebrny) a później warstwa nagaru...tragedia
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ło matko... ale te szwaby to chyba wody nie używają... 3 godziny je myłem i jeszcze nie domyłem... najpierw okazało się że były żółte (choć myślałem ze to srebrny) a później warstwa nagaru...tragedia a co to był z nagar?
GRazny Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 sporo pyłu z klocków zmieszanego z olejem... ogólnie smar... dosyć nieźle zastygnięty... chyba autko na którym to jeździło to popuszczało trochę (dali mi te koła dodatkowo bo do mojego nie było)
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Było się zapytać czym to usunąć miałem środek chemiczny który ładnie wszystko rozpuszczał prucz opon
GRazny Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 też miałem jakiś "atack" produkt roku 2007 według czytelników czegoś tam... bez tego to mógłbym sobie pomarzyć... tylko że między ramionami było tego tak do 1mm więc było co ździerać
adadur Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Do osadu na felgach polecam środek Castrola
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Adaś dzięki wielkie za pomoc dzisiaj . Tylko nie wiem czemu akumulator nagle się rozładował a wcześniej było normalnie jak go chciałem zapalić to kontrolki się żarzyły i kicha a jak się sam zamknął to centralny zatrzasną drzwi a kiper był otwarty
adadur Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 to jak sie wkońcu dostałeś do środka?
Patrykbor Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Tak dostałem się tak jak mówiłeś dmuchnąłem w wężyk i drzwi się otworzyły .
Patrykbor Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Ty to masz płuco :decayed: właśnie dmuchnąć nie mogłem zdjąłem drugi wężyk i zassałem
GRazny Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 :decayed: właśnie dmuchnąć nie mogłem
Rekomendowane odpowiedzi