adadur Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Patryk gdzie w AJM jest czujnik cieczy chłodzącej , bo jednak czeka mnie wymiana termostatu to i czujnik wymienię luknij z prawej strony pod EGR na tył silnika będze szedł tam kabelek i wpięty będize w czujnik czteropinowy - powienien być zielony czasami podbieraja inny i jest czarny ale właściwy to zielony. Mam nadzieję że VAGiem sprawdzałeś? bo szkoda wywalać kasę jak by się okazało że to nie on bo zwracać tego nie można ... teoretycznie JUTRO 17:30 NA STACJI ORLEN ul. NOWODWORSKA i mam nadzieję że Elbląski VIP też jedzie :gwizdanie: ... ja jadę sam No chyba będę ... też będę sam śmigał jak coś, choć gryzie mnie że tyle aut gonimy na pusto :gwizdanie: Buszek, kbibi etc. jak coś to dajcie znać można was będzie zgarnąc ps. Patryk daj kobicie odsapnąć jeden wieczorek bez ciebie spędzi
GRazny Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 no właśnie... chłopaki - jak ktoś chce jechać to gadać... Adam - bierzesz CB od Patryka? czy będziem Cię obgadywać? :gwizdanie:
adadur Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Adam - bierzesz CB od Patryka? czy będziem Cię obgadywać? Patryk ???? choć nie wiem czy to tak konieczne Ostnio przekonałem się że to wajny gadźecik jak się smiga w grupie. Ma jedną wadę ... nie moge muzyczki głośniej posłuchać bo sie nasłuc**je.
Patrykbor Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Adam - bierzesz CB od Patryka? czy będziem Cię obgadywać? Patryk ???? choć nie wiem czy to tak konieczne Ostnio przekonałem się że to wajny gadźecik jak się smiga w grupie. Ma jedną wadę ... nie moge muzyczki głośniej posłuchać bo sie nasłuc**je. wszystko jest do zrobienia ja mam głośnik zew przy uchu i muzyka leci normalnie :gwizdanie:
adadur Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to co w trójkę jedziemy ja, grzesiu i Patryk? Czy jeszcze ktoś. To może nie ma co gnać na Nowodworską tylko u Patryka pod domem o 17:30 się spotkamy?
voytek80 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Patryk gdzie w AJM jest czujnik cieczy chłodzącej , bo jednak czeka mnie wymiana termostatu to i czujnik wymienię luknij z prawej strony pod EGR na tył silnika będze szedł tam kabelek i wpięty będize w czujnik czteropinowy - powienien być zielony czasami podbieraja inny i jest czarny ale właściwy to zielony. Mam nadzieję że VAGiem sprawdzałeś? bo szkoda wywalać kasę jak by się okazało że to nie on bo zwracać tego nie można ... teoretycznie JUTRO 17:30 NA STACJI ORLEN ul. NOWODWORSKA i mam nadzieję że Elbląski VIP też jedzie :gwizdanie: ... ja jadę sam No chyba będę ... też będę sam śmigał jak coś, choć gryzie mnie że tyle aut gonimy na pusto :gwizdanie: Buszek, kbibi etc. jak coś to dajcie znać można was będzie zgarnąc ps. Patryk daj kobicie odsapnąć jeden wieczorek bez ciebie spędzi dzisiaj jeszcze sprawdziłem Vag -iem , nie ma żadnych błędów temperatura max 81 C, a na klimatroniku max 78C więc termastat do wymiany , masz może numer katalog. ori termostatu , jutro będę w szczecinie to od razu zakupię
adadur Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Buszek to co tutaj pisza o "rajdzie" 16 maja (nazywany rajd „Wiosna 2009”) to ta sama impreza co niby ma być w ten weekend (nazywany rajd „Żuławy 2009”)? Coś namotali czy to inne imprezy? W ten mam wyjazd i nie mogę być ale w przyszły to może bym się pisał. http://www.portel.pl/artykul.php3?i=35962 Wojtek poszukaj po allegro jak namierzysz zielony 4 pinowy to będzie na 99,9% ten
Patrykbor Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to co w trójkę jedziemy ja, grzesiu i Patryk? Czy jeszcze ktoś. To może nie ma co gnać na Nowodworską tylko u Patryka pod domem o 17:30 się spotkamy? mi pasi
adadur Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to co w trójkę jedziemy ja, grzesiu i Patryk? Czy jeszcze ktoś. To może nie ma co gnać na Nowodworską tylko u Patryka pod domem o 17:30 się spotkamy? mi pasi nie dziwie się
voytek80 Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Buszek to co tutaj pisza o "rajdzie" 16 maja (nazywany rajd „Wiosna 2009”) to ta sama impreza co niby ma być w ten weekend (nazywany rajd „Żuławy 2009”)? Coś namotali czy to inne imprezy? W ten mam wyjazd i nie mogę być ale w przyszły to może bym się pisał. http://www.portel.pl/artykul.php3?i=35962 Wojtek poszukaj po allegro jak namierzysz zielony 4 pinowy to będzie na 99,9% ten sprawdziłem vag-iem czujniki tak jak to jest opisane na forum ( oprucz sprawdzenia na zimnym silniku) : grupa 01/ 007 temp na rozgrzanym silniku 81.9 C , grupa 17/ 003 temp na rozgrzanym 78.0 C, muszę jeszcze poczekać aż się silnik wystudzi i sprawdzę jeszcze raz 01/ 007 czy parametry są tożsame , z tym że pomiędzy grupą 01/007 a 17/003 nie ma wielkiej rużnicy to więc chyba tylko termostat. już wylukałem gdzie jest ten czujnik [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 14:08_________________________________________________odnośnie termostatów to tak: w ASO w Szczecinie wołają 139PLN + 7PLN oring na allegro znalazłem http://www.allegro.pl/item628092744_termostat_audi_seat_skoda_octavia_volkswagen_org.html sprawdziłem numery w Etce no i się zgadzają , co o tym sądzicie no bo za Tą cene w Aso to bym prawie 4 kupił
Patrykbor Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Ja w zwykłym sklepie kupiłem za 35 tylko że wahlera Tylko zła tem. otwierania 84 st. taki mi dał
GRazny Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to 17:30 pod Patrykiem... zaczynam od KFC - uprzedzam :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to 17:30 pod Patrykiem... zaczynam od KFC - uprzedzam :gwizdanie: :naughty:
Alona Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Miło było powitać Panów i Panią u nas w skromnej wiosce :hi: aaaaaaaaaa... Buszek a Twój Paździoch przypadkiem oleju nie gubi?? spora plama została, świeżynka tam gdzie stałeś...
Bieniek Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Ze Tobie kapie to nie doszukuj sie u kogos :naughty:
Alona Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Ze Tobie kapie to nie doszukuj sie u kogos :naughty: usuńcie ten OT!!!!!!!! :kox:
adadur Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 NO dzięki za spotkanko a chłopakom z NE za przejazdy w obie strony
Buszek Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Miło było powitać Panów i Panią u nas w skromnej wiosce :hi: aaaaaaaaaa... Buszek a Twój Paździoch przypadkiem oleju nie gubi?? spora plama została, świeżynka tam gdzie stałeś... powiem Ci ze musze wlasnie zobaczyc bo w garazu to samo jest to cos z przodem pokrywy zaworo bo juz patrzalem ale damy radę widocznie cos dalej jest ne tak dziękowa za spota
Rekomendowane odpowiedzi