Buszek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 co taka cisza chłopaki no ja moge powiedziec ze koszulki w koncu idą do piątku powinny być
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
kbibi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 panowie skoro mamy już ustalony termin spoto-grilla to może już pomalutku ustalmy kto co przynosi ???? rozumiem że rodzinkę też zabieramy mam taką małą sugestie co do godziny, może troszkę przyspieszymy spota (o ile innym nie przeszkadza) ze względu na nasze małe pociechy, bo zanim się rozpali, pogada to już chłodno może być po 19ej....... :mysli:
Buszek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 no ja rodzinke tez wezme moje maluchy sie uciesza :gwizdanie: nie no tak serio to mi tam pasi obojetnie jak bo moj tata ma 26 operacje i kilka dni bedzie w szpitalu wiec ja moge sie spoznic czy jak.. a i co by kazdy wiedzial i pamietal ze ten spocik to tam na końcu tej drogi na modrzewine na tym rondzie
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 to niech ktoś skoczy i powiesi tam kartkę że na czwartek jest rezerwacja żeby nikt nie zajął Grilla mogę wziąć akurat mam takiego poręcznego no i niech wam będzie węgieltyż zabiorę
Buszek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 to moze niech kazdy napisze 26 maja kto bedzie itp co by bylo wiadomo i wtedy kazdy okresli sie co bierze tak zeby z 2 dni przed wiadomo bylo
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ja biore grilla i węgiel a reszta to koryto będzie miała Buszek jak tam zakup oponek
adadur Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ja też mam takiego "mobilnego" grilla i moge zabrać, carbon też jakiś mam, także na dwa grille możemy pojechać [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 20:36_________________________________________________Co do godziny ... to postaram się być może na 17:30 ale potwierdze bliżej spota
kbibi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 WUNGIEL to ja już mogę kupić a co tam szarpnę się 6 ziko
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 WUNGIEL to ja już mogę kupić a co tam szarpnę się 6 ziko jak ci wszystko jedno to brykiet weź
kbibi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 wsio ryba może być i brykiet, piknik na kocyku czy ktoś zorganizuje stolik :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 jeden plastikowy znajdę na jedzenie :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ja biore grilla i węgiel a reszta to koryto będzie miała Buszek jak tam zakup oponek obecnie no money na taki wydatek a co do grilla to ja moge powiedziec ze jakies zarcie wezme a no chyba ze macie jeszcze cos dla mnie co moge wziac
Buszek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 BUSZEK możesz wziąć tacki, nożyki, itp ok to ja biore tacki, nożyki itp chyba mam jeszcze troche tego w domu
adadur Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Powiedzcie kto był by chętny na serwis klimy - tzn. odkażanie ozonem (wkładają na 15-30min taki agragacik do auta zasilany prądem i mielą na obiegu zamkniętym) i ewentualne uzupełnienie czynnika. Normalnie taki serwis kosztuje 150zł ale było by to robione jak szefa nie będzie więc oczywiście taniej, ile? musiał bym wiedzieć czy to na 2 auta czy 5 i wówczas bym podpytał. Dodam że było by to najprawdopodobniej w tygodniu za dnia więc jak ktoś nie ma szans wyrwać się z pracy to z innym terminem może byc problem. Dla porównania podpytam jeszcze w innym miejscu.
kbibi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Powiedzcie kto był by chętny na serwis klimy - tzn. odkażanie ozonem (wkładają na 15-30min taki agragacik do auta zasilany prądem i mielą na obiegu zamkniętym) i ewentualne uzupełnienie czynnika. Normalnie taki serwis kosztuje 150zł ale było by to robione jak szefa nie będzie więc oczywiście taniej, ile? musiał bym wiedzieć czy to na 2 auta czy 5 i wówczas bym podpytał. Dodam że było by to najprawdopodobniej w tygodniu za dnia więc jak ktoś nie ma szans wyrwać się z pracy to z innym terminem może byc problem. Dla porównania podpytam jeszcze w innym miejscu. ja był bym chętny ale szkoda że teraz to mówisz bo od czwartku do roboty wracam i raczej nie znajde czasu przed godz.15. a tu masz zabudowy na drzwi podobne jak u mnie co widziałeś http://www.allegro.pl/item638369212_a_z_panele_drzwiowe_audi_a4_sprawdz.html http://www.allegro.pl/item625827054_taschki_panele_drzwiowe_audi_a4.html http://www.allegro.pl/item625827074_taschki_panele_drzwiowe_audi_a4.html ta ostatnia to już taka kozacka
GRazny Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Adaś - ja się piszę... z pracy będę mógł się wyrwać raczej ale będę dopiero w piątek... u mnie przede wszystkim sprawdzenie szczelności znajdzcie mi chłopaki szybę przednią... bo sobie stuknął kamyczek i poszło... a właściwie idzie dalej... chodzi mi o jakiś zakład - numer telefonu mogę sam znaleźć Flyer mi powiedział że robił pilkingtona za 500 + 100 uszczelka... ale wątwię że u nas znajdę tak tanio...
adadur Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Grzesiek termin z klimą to mniejwięcej przełom maja czerwca. Co do szyby nie ma sensu samemu jej kupować tylko łatwić to przez zakład - polecam na Metalowców ale namiarów nie mam. znalazłem u wujka Google: http://markoweszyby.pl/dystrybutorzy.php?woj=warminsko-mazurskie#dystrybutorzy ul. Grunwaldzka 2B/13E tel. (0-55) 235 29 62 hehe dają rabat 10% jak powiesz że znalazłeś ich przez internet
Rekomendowane odpowiedzi