GRazny Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem i co było?[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 12:23_________________________________________________ ech... wygląda na to że właściciel McDonald'a sobie zmienił A6 na A4 B8 (na Poznańskich blachach) bo już trochę tam stoi... piękne autko... a żona dzwoniła że obiad na stole... a że za chudy nie jestem to się śpieszyłem... tylko że ja tam same korki tylko pamiętam wallbash Ladne obiady jadasz raczej kawka tylko...
kbibi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal
Patrykbor Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal i co tera audi czy co innego
kbibi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam kolego ADADUR problemik rozwiązany z tym masakrycznym spalaniem już pali mniej :> poszła do ŻYDA i problemik sam sie rozwiązal i co tera audi czy co innego Audi !!! wiadomo !! :> to byla moja 4 audiczka - 2 poprzednie to 100-cygaro 2.3 benz a ta 3 to audi 200 turbo była fajna tylko duuuuuzo chochlowała gazu no i ta A4 szukam lub chciałby miec 1.8 T
kbibi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Upieraj się przy TDI !!! 110KM pożyjemy zobaczymy co to sie wydaży
GRazny Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Adaś... nie każdemu ropniaki leżą... choć ja tego nie rozumiem bo na nic bym się nie zamienił - ale pewnie jak wymienię kiedyś turbo czy inną dwumasówkę to może zmienię zdanie... 1.8 T ma potencjał ale przy mojej jeździe 10l w mieście to za dużo... szczególnie jak znowu podskoczy do 5zł
Patrykbor Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ja bym się upierał przy benzynie . Wybrałem tdi bo żona chciała że niby mało pali
kbibi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Benzynka ale z junkersem inaczej po kieszeni za dużo będzie łupać po przeliczeniu 7 litrów weźmie ropki- samo miasto-x4 ziko= 28/ 13-14gazu po 2.2 to ok 30 ziko wiec prawie niema roznicy tylko rzecz gustu CO KTO LUBI- LUB KOGO STAC
adadur Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 kbibi to w takim wypadku jak bym A4 sobie darował i pakował sie w A6 C4, z benzynką znajdziesz jeszcze naprawdę zadbaną sztukę, zapodasz gaz w wannę i nie odczujesz "braku" bagażnika. Ja już nie raz sie złapałem na głupim myśleniu o benzyniaku, ale powiem wam "nigdy w życiu" benzyniaka , tu już nie chodzi o samo spalanie ale o "jakość" jazdy [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 19:51_________________________________________________Napadało nam śniegu a ja jeszcze na letnich kapciach
GRazny Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 i dzwon będzie [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 20:46_________________________________________________ech... nie wytrzymałem i wyjechałem w miasto (parking przy agrikoli również) i muszę przyznać że rewelacja... to moja pierwsza zima z kontrolą trakcji... daje radę... tylko jak Ci kierowcy będą się niedługo uczyć tylko na takich wozach to współczuję - bo to strasznie ogłupiające. Za cholerę nie mogłem go postawić bokiem :>
adadur Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 może jak nie będzie ciapy to wieczorkiem pod PWSZem się umówimy...
GRazny Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 toć możem... ja i tak ostatnie 2 wieczory jeździłem
Patrykbor Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja bym pojechał ale zdejmowałem koledze zestaw głośnomówiący ze służbowego auta no i
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
Patrykbor Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 i ci po śniegu prawie :gwizdanie:
adadur Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Teraz jeszcze trochę jesieni będzie
kbibi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Teraz jeszcze trochę jesieni będzie a później juz ZIMA i troszkę zabawy na śniegu
Rekomendowane odpowiedzi