Patrykbor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Sześć Adam [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 13:23_________________________________________________Adadur co z mikołajkami
GRazny Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 no i po trasie... lodóweczka się sprawiła... trasa cudowna - kupa zdjęć ale one nie oddają rzeczywistości Początek Francji nacjonalkami ale później żeby się przespać zjechałem na płatną (cały koszt Francji 15 Euro) szczególnie piękna droga do Millau (tam gdzie ten most co ma 300 metrów wysokości) - non stop górki... mniej więcej to autko cudownie się sprawiło a że do Hiszpanii wjechałem wczoraj o 18:30 to na południe ciąłem nie patrząc na ograniczenia... w domku (koło Murcii) byłem o 1:00 (z kilkoma papierosami po drodze) tankowanie trafiłem idealnie... prawie rezerwa wjeżdżając do Luxemburgu (Niemcy 1,13Euro a Lux 0,87Euro - czyli tak jak Adaś mówił) a drugie tankowanie zaraz za granicą - piersza Hiszpańska stacja (Francja 1,12Euro a Spain 0,97Euro) także jest super... na razie 36stopni Pozdrawiamy
adadur Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 No cos zimnego zawsze pod ręką... Mam nadzieję że nie przeginałeś i fotka do domu nie przyjdzie To czekamy na fotki jakiś gorących hiszpanek
GRazny Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 kurcze... jednak paliwko mają po 0,87 Euro (3,80zł)... taniej niż w Luxemburgu... przy granicy było tylko drożej a wczoraj pojeździłem po mieście i i tylko takie ceny...[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 09:18_________________________________________________ech... reklamacja przedniej szyby się szykuje... http://img195.imageshack.us/gal.php?g=img0942mzh.jpg
Patrykbor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 co proponujesz? Trzeba jakąś miejscówkę znaleźć na przyczepkę :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 15:52_________________________________________________Grzesiek życzę miłego wypoczynku
Buszek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Patrykbor a w ile osob jedziecie na te mikołajki :gwizdanie: bo jakby sie miejsce znalazlo to bym tez sie wybral GRazny a Ty nam nie wklejaj zdjec szyby tylko towar jaki tam chodzi no a szyba to reklamacja ewidentna milego pobytu zycze
Patrykbor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Sie jakieś miejsce znajdzie [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 16:54_________________________________________________Aha czy ktoś prócz mnie Adama i Grześka bierze flagi
adadur Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Buszek dziś byłem serwis klimy robić - spr. ciśnienia (czyli czy trzyma klima i toretycznie ma czynnik), odsysanie, osuszanie układu, wypompowanie oleju, napełnienie ze świeżym olejem oraz odkażanie chłopaki chcą 100zł, na jutro Kbibi się pisał. nie wiem do kiedy będzie "promocja" bo autko masz unieruchomione jak mniemam ... jakby co to daj szybko znać. Filtr kabinowy z węglem akt. kupowałem w FOTA normalnie cena 72 za MAnna a że kolesia tam mam to był po 60zł w Intercarsie na drugi dzień ściągną BOSCHa z węglem akt. za 70zł czy 74zł. ale powiem wam że mialem poprzednio Boscha ale ten Mann jakoś lepiej wygląda.
Buszek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja dzis auto odstawilem popołudniu bede wiedzial co z nim nie tak, dam znac co i jak mam nadzieje ze mnie tam duzo nie sciagna z kasy w razie to byl jakis gorszy problem
adadur Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ja dzis auto odstawilem popołudniu bede wiedzial co z nim nie tak, dam znac co i jak mam nadzieje ze mnie tam duzo nie sciagna z kasy w razie to byl jakis gorszy problem To jest reklamacja wiec czemu miałbyś zaraz płacić ... zacowaj czujność by gościu ci/wam czegoś nie wgadał że to coś innego. Wiesz że zapowietrzył się to niech wymyśli dlaczego. Swoją droga może warto poszukać jeszcze po AKP, naszym i forum A6 coś na temat zapowietrzania się V6 TDI Aha czy ktoś prócz mnie Adama i Grześka bierze flagi Patryk zajmiesz się tematem? Jak tak to mów ile i na kiedy kasę. ech... reklamacja przedniej szyby się szykuje... http://img195.imageshack.us/gal.php?g=img0942mzh.jpg Odpryski?!?!?!?! ;( od czego toto sie wzięło ... odpadało w czasie jazdy czy jak? Ku...a Grzesiek dawaj te hiszpanki bo u nas zimno jak w psiarni.
GRazny Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 jakie odpryski? przecież to bąbelki powietrza w środku w szybie... pomiędzy warstwami szyby...nie wyczuwalne z zewnątrz ani z wewnątrz...
Buszek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 to sa bąbelki powietrza Adam wada fabrycza szyby rozkleiła sie, a co do auta to czekam na telefon i zobaczymy jak bedzie
GRazny Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Buszek... a co żeś zepsuł bo w temacie nie jestem?
Buszek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Buszek... a co żeś zepsuł bo w temacie nie jestem? jezdzilem rano, pozniej auto pod blokiem stalo, ok 14 odpalam i d*pa kreci ale nie chce odpalic, nie pompuje w ogole paliwa
adadur Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 jakie odpryski? przecież to bąbelki powietrza w środku w szybie... pomiędzy warstwami szyby...nie wyczuwalne z zewnątrz ani z wewnątrz... Byś się w końcu nauczył lepszejsze zdjęcia robić
kbibi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 juz po servisie klimy, wszystko OK prucz tego ze czynnika bylo za duzo, powinno byc 700gr. A bylo ponad 1050. Dzieki Adam.
Patrykbor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Aha czy ktoś prócz mnie Adama i Grześka bierze flagi Patryk zajmiesz się tematem? Jak tak to mów ile i na kiedy kasę. na spocie sie rozliczymy na chętnych czekam do jutra
Rekomendowane odpowiedzi