Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adam jaki najlepszy byl by olej do mojej? bo jak cos tez bym wzial tylko wtedy ile baniek i jaki trzeba by

Buszek do ciebie Motul 8100 X-cess 5W40 i dokładnie cała bańka czyli 5 litrów

niestety brak na dolewkę wówczas ale mam pewien pomysł ;) inny koleś zamawia 2x5litrów tego oleju a potrzebuje zalaż ok.7 litrów także zapytam czy literek by ci opchnął.

Litr tego oleju luzem kosztuje 43zł także nie bardzo się opłaca w stosunku do bańki 5 litrowej która kosztuje 153zł.

Będzie ktoś jutro na spocie kto zrobił by logi ?? Na początku października musze wziąść się za naprawę .. Bo prawdopodobnie turbina spsuta ... brak mocy w aucie ...

Przydały by się dobre logi żeby zobaczyć co z moją A4 nie tak ? hmm :confused4:

Zabiorę VAGa i na szybko spr. auto, tylko lepiej było by się umówić trochę z 15 minut wcześniej.

No ja mogę podjechać 17.40 - 17.45 co by sprawdzić wcześniej go ??

Co Ty na to ?

• Odpowiedzi 12.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Patrykbor

2927

• dziadek

1629

• adadur

1552

• GRazny

1247

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaś napisz temu komuś że to A4 AVF a nie Passat AVF bo jeden filtr powietrza już mam w domu... leżakuje... jakby ktoś chciał to MAN tyle tylko że do Passata AVF/AWX

Opublikowano

Adaś napisz temu komuś że to A4 AVF a nie Passat AVF bo jeden filtr powietrza już mam w domu... leżakuje... jakby ktoś chciał to MAN tyle tylko że do Passata AVF/AWX

faktycznie się różnią:

http://www.mann-hummel.com/mfpl/index.html?iKeys=49.9.1209.2.9

Ale ja sprawdzałem w tym katalogu i podawałem symbole także nie było by pomyłki ;)

Opublikowano

tak

Opublikowano

45625018.jpg

i nie ma h.. we wsi :decayed:

Opublikowano

jaaakie artystyczne wloty na masce ;):kox:

Opublikowano

od dzik-a śmiało możecie brać już dwa razy od niego kupowałem raz odbierałem olej osobiście bo koleś jest ze szczecina

Opublikowano

dziekowa za spota, no i powiem ze zaczyna sie robic coraz ciekawiej z frekwencja :evil:

Opublikowano

Jesli moge przyjechac Tolkiem na spocik to chetnie sie pojawie na kolejnym:)

Opublikowano

Dzięki za spota :kox:

Jesli moge przyjechac Tolkiem na spocik to chetnie sie pojawie na kolejnym:)

Zapraszamy czym nas więcej tym lepiej :cool1:

Opublikowano

to bede sledzil watek i zawitam na nastepny

Opublikowano

Buszek może baner w podpisie by zmienił :gwizdanie:

Opublikowano

dzieki dzieki :P kurde ja to musze cos podzialac w przyszlym tyg z tym samochodem .... grr brak mocy to straszny dół :thumbdown:

Jutro rano po termostat a po weekendzie podziałam z resztą .. Oby było jak najtaniej :decayed::good:

Dzięki Adam za podłączenie pod kompa :wink4:

Opublikowano

dzieki dzieki :P kurde ja to musze cos podzialac w przyszlym tyg z tym samochodem .... grr brak mocy to straszny dół :thumbdown:

Jutro rano po termostat a po weekendzie podziałam z resztą .. Oby było jak najtaniej :decayed::good:

Dzięki Adam za podłączenie pod kompa :wink4:

CRC przepływka coś nie domaga chyba że to wynik problemów z turbiną która kompletnie nie pompuje i narazie bym tego nie ruszał - zatem koniecznie zacznij od przeglądu dolotu pod kątem nieszczelnośći. Najwygodniej sprawdzać od kolektora ssącego i jechać do IC (go również sprawdź) potem ten dolny - trzeba zwalić osłonę i wjechać na kanał /podnośnik/. Polecam odkręcenie łącznika przy EGR i sprawdzenie do w stanie zdemontowanym - podobnie można zrobić z górnymi wężami bo to nie jest problem zdjąc opaski, z dołem jak w zasadzie też da sie zdemontować o oblukać w łapkach. Jak w dolocie nic nie znajdziesz to szukaj nieszczelnych, urwanych itp wężyków podciśnienia (te małe). N75 przesterowuje /na maxa/ ale turbina "nie rusza" także narazie bym go zostawił. Przydało by się jeszcze zobaczyć jak gruszka na turbo pracuje.

Narazie to tyle bo tylko 3 grupy logowane ale daj znać jak obadasz rzeczy co opisałem

Swoją drogę by turbina kompletnie nie dawała ciśnienia to nie wiem czy się spotkałem

Termostat to pikuś da się od ręki zrobić (co nie Patryk ;) ) - zwróć uwage na prawidłową temp. otwarcia tzn. 87st.C

ależ te A6tki wypas mają... klubowicz sprzedaje http://allegro.pl/item757580327_a6_3_o_tdi_232km_sedan_pneumatyka_tv_webasto_f_vat.html

za taki telefon to niejeden by zabił :naughty:

no niezła - pamięć fotela pasażera - a ku...wa na ch...j komu to było potrzebne :tongue4:

Opublikowano

Buszek może baner w podpisie by zmienił :gwizdanie:

Patryk jak wroce z sopotu, czyli po weekendzie cos wykminie. Moze na nastepnym zlocie foty sie nowe zrobi i wtedy albo ze starych jakiegos flasha :decayed:

Opublikowano

he he... no tej pamięci fotela to nawet nie zauważyłem w tej A6...

Patryk... zobacz na wykres tu http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_zadbane_b5_avant_19_tdi_by_rogal_z_082001_r-t97138.0.html;topicseen

od 1800 do 3200 ponad 350Nm... kosmos... a Ty się boisz o dwumas :wink4:

ale z wydechem dał d*py :decayed: