GRazny Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kto był dziś w Stegnie B6 z ramkami klubowymi na blachach NE a później widziałem też auto pod TESCO w Nowym Dworze GD ~15 (nie pamiętam czy było to to samo A4) przemówił przestań... Adaś mi się przyznał że to jego drugie konto... przecież niemożliwe żebym przez 1,5 roku nie poznał VIPa, który niby mieszka 30km stąd :gwizdanie:
adadur Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Na twoim miejscu bym nie odpuszczał bo zmienił bym listwy na aluminiowe i progi i poza tapicerką będzie ... prawie jak S-line wewnętrzny No nie wiem ale aż tak bardzo mi nie zależy... będę świadom że brak karbowanej kiery i podsufitki...a szkoda mi by było wywalać kasę na to... myślę że lepiej już nie mieć s-lina niż dołożyć oznaczeń i zrobić "wieś tuning" bo trochę bym się tak czuł... może następny będzie s-line Co do kiery to najważniejsze masz tzn. poduchę - myślę że dla kierownic 3-ramiennych jest jedna, a sama kiera bez poduchy jest osiągalna w relatywnie niskiej cenie, progi też nie bywają zbyt drogie ale trzeba uważać by od B7 nie kupić. Hyhy bez cFaniakowania mi tu Tak zapatrzyłem się na ramki że nawet nie zapamiętałem koloru... :gwizdanie: Jest ktoś w Emblongu kto potrafi ustawić kąt synchronizacji w 2.0TDI na 2 wałkach ?? W ELSA trzeba by sprawdzić dokładnie do danego typu silnika jak ma to być zrobione a z ustawieniem wówczas wielu mechaników da sobie radę.
alvaro Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Adaś a masz zainstalowaną ELSĘ ?? Pracuje ktoś w firmie kurierskiej albo ma ktoś umowę z firmą kurierską bo muszę wysłać ramki chromowane do A4 Avant gościowi a paczka ma wymiar 263cmx41cmx2cm i jako że ma ponad 2 metry to zwykły zjadacz chleba nie może jej wysłać...
GRazny Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Adaś a masz zainstalowaną ELSĘ ?? Pracuje ktoś w firmie kurierskiej albo ma ktoś umowę z firmą kurierską bo muszę wysłać ramki chromowane do A4 Avant gościowi a paczka ma wymiar 263cmx41cmx2cm i jako że ma ponad 2 metry to zwykły zjadacz chleba nie może jej wysłać... poczta wszystko przyjmie
adadur Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Adaś a masz zainstalowaną ELSĘ ?? Pracuje ktoś w firmie kurierskiej albo ma ktoś umowę z firmą kurierską bo muszę wysłać ramki chromowane do A4 Avant gościowi a paczka ma wymiar 263cmx41cmx2cm i jako że ma ponad 2 metry to zwykły zjadacz chleba nie może jej wysłać... ELSA nie mam wiem że Mushashi kiedyś miał. Co do wysyłki - to jak nie Poczta (Grazny tam pracuje to sie zna ) to spróbuj przesyłka konduktorską - chyba dziąła to tak że gościu odbiera z dworca PKP.
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Konduktorską jużteż myślałem ale gość jest z Łomży a tam chyba PKP nie ma torów Nie wybiera się ktoś do Łomży ? Muszę czymś wysłać te jeb... chromy i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry)
GRazny Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale ja serio z tym że Poczta to łyknie... do tego priorytet... wartość... ostrożnie... i może iść kartonik by się przydał...
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale długość paczki to 263 cm szer 41 a grubość~ 2-3 cm
adadur Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Konduktorską jużteż myślałem ale gość jest z Łomży a tam chyba PKP nie ma torów Nie wybiera się ktoś do Łomży ? Muszę czymś wysłać te jeb... chromy i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry) Patrz a piwo mają dobre Może niech do Białegostoku sie machnie na dworzec zawsze to bliżej niż do Malborka.
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niestety on nie da rady do Białegostoku nie wspomniawszy o M-k... Byłem dzić koło 13 w Elblągu - widziałem ładną A4 B6 sedan czarną na S-linowej 17" (miała znaczki S-line na listwach ale czy była wew S-line to nie wiem...) - klubowa ??
GRazny Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niestety on nie da rady do Białegostoku nie wspomniawszy o M-k... Byłem dzić koło 13 w Elblągu - widziałem ładną A4 B6 sedan czarną na S-linowej 17" (miała znaczki S-line na listwach ale czy była wew S-line to nie wiem...) - klubowa ??
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 gość chwilę leciał za mną więc może widział klubowe ramki...
Patrykbor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 sedana ma siniak ale ma ramki z tyłu ,tylko ż esię nie pokazał na spocie chociaż raz Te krzyżak a ty zajedziesz kiedyś
GRazny Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 gość chwilę leciał za mną więc może widział klubowe ramki... ja kur... też kiedyś za Tobą leciałem... i ledwo zobaczyłem że to A4 mnie wyprzedziło o dogonieniu nie wspomnę...
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 zalecę, zalecę wypadało by hehe a tak na przyszłość - uwaga na tego sk***iela...
adadur Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ludzie zejdzie z drogi ... bo alvaro jedzie :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 hehe w dodatku fotka cyknięta w Emblągu
Rekomendowane odpowiedzi