Patrykbor Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Zewnętrznie ma full S-line łącznie z fabrycznym przyciemnieniem szyb - wewnątrz już gorzej - z S-line są tylko listwy reszta to tzw. pakiet ambition czyli sportowa kiera w skórze, pakiet skórki, sportowe siedzenia materiałowe czyli w zasadzie to co u ciebie Bartek tylko korbki z tyłu ale za to 3x ISO-FIX (przód i tył) i deaktywacja poduchy - co do siedzeń żonce banan z twarzy nie schodził bo bardzo wygodnie może sobie ustawić i co ciekawe... zupełnie inaczej - lepiej autem zaczęła jeździć. a napędzik ośka czy no i cenę podaj chłopie
Zaleczeq Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no pucuj sie ile jenów dałes?? :> pewnie ośka, kopciuszek (czyt. 1.9tdi) i trumnowóz (czyt. avant) zgadłem ??
Patrykbor Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 trumnowóz (czyt. avant) zgadłem ?? [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:12_________________________________________________A teraz spot wypada Adaś tylko nie gadaj ,że nie masz czym przyjechać :>
Zaleczeq Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 przed chwila patrzyłem na mobile.de to mało jest 1.9TDI z a jak sa juz zadbane to cena miażdzy cycce
GRazny Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 We dwa byli i się żaden nie pucował ja z tego rozpędu nawet nawigacji nie przygotowałem... czasu nie było... no i niestety fotka z Niemiec będzie... coś pomiędzy 140, a 230 euro
dziadek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 i deaktywacja poduchy o to ty nie potrzebujesz to do mnie przełożymy co do siedzeń żonce banan z twarzy nie schodził bo bardzo wygodnie no siedzenia są gicior jak takie jak u mnie te szybki z tyłu to się czasem przydają w elektryce no ale cóż trudno się mówi jak nie ma, ja jak szukałem to był dla mnie priorytet...choć od porodu dziewczynek ani razu tego nie użyłem
Buszek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Adam chcemy wiecej, pokaz zdjecie
kbibi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Przyjedź na spota to zobaczysz
Buszek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Krzysiu postaram sie w grudniu
GRazny Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Adam to go najpierw musi całego wyklepać i pomalować
dziadek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Adam to go najpierw musi całego wyklepać i pomalować no właśnie widziałem że ledwo co na kołach stał
GRazny Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 nie no żarty żartami ale poprzedni właściciel niezbyt o niego dbał niestety... także sporo sprzątania jest... no i pierdółki na lakierze... poza tym igła... i to najważniejsze
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 spawany z 2ch :> pozatym igła
GRazny Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 spawany z 2ch :> pozatym igła poza tym kradziony pewnie bo VIN zapomnieliśmy sprawdzić...
adadur Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 od 8:45 mam juz PL blaszki wczoraj o 15:50 pani nie chciał już mnie obsłużyć bo czynne do 16-ej.
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 od 8:45 mam juz PL blaszki wczoraj o 15:50 pani nie chciał już mnie obsłużyć bo czynne do 16-ej. dobra nie chwal sie dawaj słit focie
Patrykbor Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 czas szukać nowej furmanki bo praktycznie sam zostałem z bepiuntką
Zaleczeq Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ale Cie wych.... koledzy co a miałobyc tak pieknie :> ale nie martw sie lepsza be piuntka nie spawana niz be szóstka z 2 rezana co nie Ada$ ??
Rekomendowane odpowiedzi