GRazny Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jak było na metro kur.. ja pierd... wykurw..... kto lubi, a nie był ten trąba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 najprawdopodobniej poszła mi misa olejowa,nasze super elbląskie drogi;/ wiecie czy misa jest aluminiowa czy stalowa?? i słyszałem że ciężka misja jest żeby ją wyjąć podobno silnik trzeba podnosić...gdzie najlepiej ją pospawać czy może nową kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Na 99% aluminiowa ... najlepiej szukaj używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 na alledrogo za bardzo nie ma do 1.8T;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ... najlepiej szukaj używki Ze spawaniem to różnie bywa jak nie dokładnie zrobią to na nowo miskę musisz wywalać i znowu robota, ale jak się uprzesz to mogę załatwić Ci pospawanie ale tylko aluminium ale to musi być dziurka a nie dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no zobaczymy jak to bedzie wygladalo,jutro mechanik bedzie ja wyjmował, na allegro jest za 210 zl nowa jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 A od zwykłej 1,8 nie podejdzie rórki od turbawki wchodzą w blok czy w misę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no podobno pasuje w 1.8t jest tylko jakis dodatkowy czujnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 zobacz jeszcze u KORKUCIA on ma tam sporo gratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no też tak właśnie myślałem o korkuciu jeszcze,najgorsze jest to że trzeba cały silnik podnosić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 szypki12 I jak sprawa z miską ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 byłem u korkucia miał miske ale z przed liftu,nie wiem czy by pasowała ale jak powiedział ile ceni to podziękowałem,no i w końcu zamówiłem w gordonie,dzisiaj ją odbieram 220zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dawaj ile Korkuć zaśpiewał $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 no Korkuć zaśpiewał 150zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 no Korkuć zaśpiewał 150zł... niech sie wali na CYCE bym mu dał za używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypki12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 no dokładnie tak samo pomyślałem :> ceni się heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ręczniki klubowe zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=87352.msg992004#msg992004 Jesteś chętny na Ręcznik?Dopisz się w wątku za chwilę ruszamy z produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Panowie zacząłem powoli rozróżniać moje córy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Panowie zacząłem powoli rozróżniać moje córy jak już będziesz pewny tego tekstu to podpis zlikwiduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Panowie zacząłem powoli rozróżniać moje córy jak już będziesz pewny tego tekstu to podpis zlikwiduje hehe, podpis masz fajny więc nie trza usuwać jeszcze czasem mam problem jak są osobno ale jak są obok siebie to już wiem która jest która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi