Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRazny poprostu masz dobrze ''masę'' rozłożoną w aucie :polew:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 422,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Keg sprawia ze jest wiekszy nacisk na os przednia :decayed:

Opublikowano

Keg sprawia ze jest wiekszy nacisk na os przednia :decayed:

no u mnie Keg to rzadkość :wink4:

no i znowu avatar fajny :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 07:36_________________________________________________zapisy na Bukowinę mniej więcej w święta...

ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed:

wpłaty podobno w połowie lutego :wink4:

Opublikowano

ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed

:mysli: a można zostać klubowiczem posiadając wrogą Audi markę? :kox:

i czemu nie działa link "jak zostać klubowiczem?" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5081.0.html

Opublikowano

Mozna, poziek ma evo i jest vipem nawet :decayed:

Opublikowano

Panowie wymieniał ktoś w b5 przed liftem żarówki kierunkowskazów ? Kuźwa próbowałem dzisiaj wyjąć kierunek ale za chusteczkę nie mogę

EDIT

Ok nieaktualne - podobne jak z kobietami :tongue4: wystarczy wiedzieć gdzie nacisnąć :decayed:

Opublikowano

Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. :kwasny::tongue4::decayed:

Grzesiek jak tam twoje LEDy sie mają? :mysli:

Opublikowano

Buszek doszło em pe trzy ?? :decayed:

Opublikowano

Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. :kwasny::tongue4::decayed:

:polew:

Grzesiek jak tam twoje LEDy sie mają? :mysli:

w sumie ok... jedną tylko częściowo załatwiłem bo nie przemyślałem montażu... przy ok -8 wstawiałem je na gorącym silniku... więc oprawka żarówki też była w temperaturze powiedzmy +15... zbytnio tej pierwszej nie dociskałem bo to pamiętam... wynik był taki że na zimnym silniku nie działała i włączała się dopiero jak dostała ciepło - zwalam to na "pracę" plastiku oprawki... niestety kosekwencją było nadpalenie jednego z tych wypustków na żarówce ale mimo to jest ok... będzie cieplej to przejadę papierem i będzie gid...

ogólnie to już ponad miesiąc chodzą... zobaczymy jak dalej, a cenowo 70% droższe...

no ale żółci brak i to chodziło - nawet jakbym miał wymieniać co 3 miesiące...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:30_________________________________________________

ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed

i czemu nie działa link "jak zostać klubowiczem?" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5081.0.html

ja pierd................. kur.................. wiedziałem że ta informacja tak zadziała na niego... normalnie prorok... padam pod stół... jak Rafałowi powiem to będziemy obydwa leżeć... dusigrosz jeden :tongue4:

Opublikowano

Zaleczeq doszlo doszlo dziekowa :decayed: moj ulubiony kawalek z sunrise'a 2008

Opublikowano

bo nie możesz nim zostać :decayed:
Opublikowano
  • Autor

adadur

Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. kwasny tongue4 decayed

Adaś masz BIxy ? Jak tak to przyzwyczaj się do padających żarówek od pozycji... Tam są te z przesuniętym bolcem... Mi padały na przemian raz lewa raz prawa co 2-3 miesięcy a gównianych nie kupowałem aż się wkurwiłem i kupiłem z symetrycznymi bolcami i jeden zeszlifowałem i od tej pory był spokój...

Mozna, poziek ma evo i jest vipem nawet :decayed:

Ja latam Szmelcwagenem i też mnie nie zdegradowali :decayed:

Opublikowano

jutro spot wiec czy moge liczyć na to, że jakiś uprzejmy kolega zabierze ze sobą VAG-a i mi sprawdzi o co kaman w moim autku :D bede bardzo wdzięczny :naughty:

Opublikowano

Jak będę miał auto zrobione to podjadę i wezmę vaga, ale nie wiem czy mechanior się wyrobi od rana z wymianą wahaczy, bo dopiero dzisiaj doszły lemki :/.

Opublikowano

Zaleczeq doszlo doszlo dziekowa :decayed: moj ulubiony kawalek z sunrise'a 2008

i wąłsnie tam gdzies był buszek :decayed:

Opublikowano

fajna nuta :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:06_________________________________________________Foczki też niczego sobie :kox:

Opublikowano

nawet sciemniac nie umiesz przyznaj sie ze patrzyłes na d*py :decayed: jak kazdy :kox:

Opublikowano

Na d*py nie . Na cycki :naughty:

Opublikowano

co kto lubi :kox: