fesu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 aż miło popatrzeć na takie letnie i ciepłe hmm....
Buszek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 O widzita i alvaro ma vipa a nie ma audi, trzeba ich sypnac Zaleczeq ja mam plyte na kompie a raczej 4 filmiki te co sprzedawali w 2008 po koncercie, jak powstal, kazdy kto gral itp
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 aż miło popatrzeć na takie letnie i ciepłe hmm.... Parking może być
fesu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 aż miło popatrzeć na takie letnie i ciepłe hmm.... Parking może być no parking super żeby tylko ludzie potrafili parkować haha ale spoko juz sie raz na nim "kopałem" hi hi hi :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 aż miło popatrzeć na takie letnie i ciepłe hmm.... Parking może być no parking super żeby tylko ludzie potrafili parkować haha ale spoko juz sie raz na nim "kopałem" hi hi hi :gwizdanie: do 2,5 przydałoby się Q
fesu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 aż miło popatrzeć na takie letnie i ciepłe hmm.... Parking może być no parking super żeby tylko ludzie potrafili parkować haha ale spoko juz sie raz na nim "kopałem" hi hi hi :gwizdanie: do 2,5 przydałoby się Q oj żeby to było w B5 napewno bym miał i szczególnie przy automacie ;/
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 wszystko sie da troche rzezby bedzie i wsio
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 gdzieś miałem ale uleciały filmy z Sunrise z kilku lat - zawalało to trochę miejsca. zawsze mozna dorezac inna podłoga ... nie da rady
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 da się i są na forum pionierzy no włąsnie wiodziałem ale koszta tez sa niezłe za cene dorezania Q wolałbym pakiet S4 i dorezanie Bose d*py na to bardziej by leciały niza na Q
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 moje d*pa leci na grzany stołek bo jej tam ciepło Co do rezania Q to trochę sceptyczny jestem to nie jest tak oczywiste jak się wydaje że to tylko mechanizm. Elektronika też dochodzi i trzeba bądź co bądź to ogarnąć - przykładowo ESP ciekawe czy program ma taki sam ... sądzę że nie. za takie koszty można opchnąć swój i kupić Q
dziadek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja pierd................. kur.................. wiedziałem że ta informacja tak zadziała na niego... normalnie prorok... padam pod stół... jak Rafałowi powiem to będziemy obydwa leżeć... dusigrosz jeden no ba, czysta kalkulacja jak mam zapłacić jednorazowo 50zł więcej za Bukowinę to wolę zapłacić składkę i być klubowiczem i za to samo pojechać na zlocik dziwne to?
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Adas masz bose u siebie ?? Niet i nie odczuwam jakoś braku tego ... a jak zapodam suba to i te Bose się schowa ja pierd................. kur.................. wiedziałem że ta informacja tak zadziała na niego... normalnie prorok... padam pod stół... jak Rafałowi powiem to będziemy obydwa leżeć... dusigrosz jeden no ba, czysta kalkulacja jak mam zapłacić jednorazowo 50zł więcej za Bukowinę to wolę zapłacić składkę i być klubowiczem i za to samo pojechać na zlocik dziwne to? nie wymyślajcie nie było jeszcze czegoś takiego... wszyscy płacą równo
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja pierd................. kur.................. wiedziałem że ta informacja tak zadziała na niego... normalnie prorok... padam pod stół... jak Rafałowi powiem to będziemy obydwa leżeć... dusigrosz jeden no ba, czysta kalkulacja jak mam zapłacić jednorazowo 50zł więcej za Bukowinę to wolę zapłacić składkę i być klubowiczem i za to samo pojechać na zlocik dziwne to? Z ekonomicznego punktu widzenia nie dziwne poniewaz płącisz 50 zł mniej, bedziesz różowiutki i dzieki temu otrzymasz dostep do forum klubowego a takze bedziesz mogł witac swiezakow [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:52_________________________________________________ Adas masz bose u siebie ?? Niet i nie odczuwam jakoś braku tego ... a jak zapodam suba to i te Bose się schowa bo myslalem ze masz i chciałem sie zapytac jaka roznica własnie
fesu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 taa dobry sub to podstawa, a potem aparat słuchowy na starość
Rekomendowane odpowiedzi