taktuś Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 GRazny Moje gratulacje za zmianę kolorku :oklaski: W głosowaniu szedłeś jak burza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Może ja spróbuje ale nie wiem czy mam jakieś szanse [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 11:43_________________________________________________Pogoda nam się poprawiła może ślizganko jakieś skręcimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 GRazny Moje gratulacje za zmianę kolorku :oklaski: W głosowaniu szedłeś jak burza... no dzięki... jak tam plany urodzinowe? jakiś spocik? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Pogoda nam się poprawiła może ślizganko jakieś skręcimy naughty pada śnieg u was. w pasłęku sucho. [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 12:43_________________________________________________ktoś jeszcze chce koszulke? piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 i po śniegu temperatura skoczyła i topnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 teraz u mnie sypie a miałem klime odgrzybić bo wymieniłem filtr i delej potrafi smierdzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 teraz u mnie sypie a miałem klime odgrzybić bo wymieniłem filtr i delej potrafi smierdzieć a co kupiłeś do odgrzybiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pisali na forum ze moze być PLAK. tani i wmiare skuteczny. co z koszulkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pisali na forum ze moze być PLAK. tani i wmiare skuteczny. co z koszulkami? ja tam używam tylko tego: http://www.allegro.pl/item546471942_odgrzybiacz_klimatyzacja_wurth_na_2_klimy_od_ss.html najśmieszniejsze jest to że w sklepie Wurtha w Gdańsku kupi się go za ponad 30zł na allegro było/jest drożej znacznie. W tygodniu śmigam do 3-miasta jak coś mogę kupić bo to tóż przy elbląskiej. Tylko warto przedzwonić spytać jaka obecnie cena GDAŃSK 80-759 ul. Mostek 2/8 tel. +48 58 301 86 52 kom. +48 609 899 015 a jak to dobrze zrobić poszukaj temat icemana lub zdenia w dziale Warsztat - Zrób to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pisali na forum ze moze być PLAK. tani i wmiare skuteczny. co z koszulkami? ja tam używam tylko tego: http://www.allegro.pl/item546471942_odgrzybiacz_klimatyzacja_wurth_na_2_klimy_od_ss.html najśmieszniejsze jest to że w sklepie Wurtha w Gdańsku kupi się go za ponad 30zł na allegro było/jest drożej znacznie. W tygodniu śmigam do 3-miasta jak coś mogę kupić bo to tóż przy elbląskiej. Tylko warto przedzwonić spytać jaka obecnie cena GDAŃSK 80-759 ul. Mostek 2/8 tel. +48 58 301 86 52 kom. +48 609 899 015 a jak to dobrze zrobić poszukaj temat icemana lub zdenia w dziale Warsztat - Zrób to sam poczytam a jak coś to dam cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 dodam że środek jest na jednoktortne użycie a nie jak często piszą że na dwa razy. Poporstu jest jego na tyle dość że wszystko spryskamy raz a dobrze. Wielką zaletą tego środka jest to że po 2-3 dniach staje się bezwonny a przez ten czas nie jest uciążliwy Czy ktoś z was ma doświadczenia (lub słyszał) o serwisowaniu klimy w E-gu ... chodzi mi o uzupełnienie ewentualne czynnika i dodanie świeżego oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 spokojnie pewnie się kiedyś pojawi :gwizdanie: jak po walentynkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 dodam że środek jest na jednoktortne użycie a nie jak często piszą że na dwa razy. Poporstu jest jego na tyle dość że wszystko spryskamy raz a dobrze. Wielką zaletą tego środka jest to że po 2-3 dniach staje się bezwonny a przez ten czas nie jest uciążliwy Czy ktoś z was ma doświadczenia (lub słyszał) o serwisowaniu klimy w E-gu ... chodzi mi o uzupełnienie ewentualne czynnika i dodanie świeżego oleju? Na ul. OBROŃCÓW POKOJU jest gostek zajmujący się klimami na przeciw "Budowlanki" [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 08:53_________________________________________________Na MORSZYŃSKIEJ jest warsztat D.Górski. Elektronika, klimy, komputery, itp.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 dodam że środek jest na jednoktortne użycie a nie jak często piszą że na dwa razy. Poporstu jest jego na tyle dość że wszystko spryskamy raz a dobrze. Wielką zaletą tego środka jest to że po 2-3 dniach staje się bezwonny a przez ten czas nie jest uciążliwy Czy ktoś z was ma doświadczenia (lub słyszał) o serwisowaniu klimy w E-gu ... chodzi mi o uzupełnienie ewentualne czynnika i dodanie świeżego oleju? Na ul. OBROŃCÓW POKOJU jest gostek zajmujący się klimami na przeciw "Budowlanki" [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 08:53_________________________________________________Na MORSZYŃSKIEJ jest warsztat D.Górski. Elektronika, klimy, komputery, itp.............. tzn. robiłeś coś z klimą, nabijałeś? bo w sumie nie wiem czy czynnika jest dość czy może już trochę mało ... no i nie chciał bym by czegoś mi tak nie spierdzielili tzn. zapakowali jakiś syfiasty czynnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie nabijałem, ale ten z Obrońców Pokoju jest w porządku gość, dosc dlugo siedzi w tym temacie, kiedyś krótko bo krótko ale pracowałem u niego :gwizdanie: A także zajmuje się chłodnicami Bylem tam ze srebrną w wakacje bo myślałem ze tez mam mało gazu bo długo schładzało- stwierdził ze to osuszacz czy coś takiego już nie pamiętam. Trochę pogrzebał przy autku i nic nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Adaś... Dominik Górski też nie powinien Ci czegoś popsuć... znajomy robił u niego w zeszłym roku i było OK a renomę chłopak ma... jak po walentynkach ? standardowo Patryku... nie te lata... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ale pogoda dzisiaj była w Olsztynie dawno takiej śnieżycy nie widziałem . Nieszło miasta przejechać . I nie wiem czy dobrze widziałem jak klubowa a4 przy... w inny samochód ;( [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 17:43_________________________________________________ tak wygląda moja fura po olszyńskiej wyprawie polowa spadła w czasie jazdy ale i tak troche zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę? a o so kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi