adadur Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 również ... wszystkiego dobrego w 2012-ym
Buszek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 kiedy teraz jakis spot bedzie ?? ja 7mego bede na miejscu i przydalo by sie pod vag podpiac mam male problemy z elektryka adam i jak z tym co pisales cos zalatwiles?
bielik Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 nie miałem dostępu na sylwka do neta więc teraz życzę szczęśliwego nowego roku. a tak na marginesie kiedy rozpiska spotów????
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 a tak na marginesie kiedy rozpiska spotów???? Adadur :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 dawać propozycję terminów... dla mnie obojętnie ale ostatnio coś w środy nie wychodziło bo zawsze pustki były :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 w sumie czasu chwile znajde w każdy dzień Dziadek odliczasz już dni do odbioru
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dziadek odliczasz już dni do odbioru :naughty jakoś mi się nie pali - viki zapitala aż miło i mało pali chyba zrezygnuje z nówki :polew:
Patrykbor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dobra dobra Gajer już dawno wyprasowany w szafie wisi i codziennie zaglądasz czy się nie zakurzył żeby kiepy nie było w salonie
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dobra dobra Gajer już dawno wyprasowany w szafie wisi i codziennie zaglądasz czy się nie zakurzył żeby kiepy nie było w salonie oj tam oj tam - gajer jak gajer ale kapcie dla Żanety już przygotowane żeby piachu itp nie nanosiła [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 21:35_________________________________________________aha po 10-tym będę zamawiał olej i filtry jakby kto potrzebował to przesyłka gratis
Buszek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 dawać propozycję terminów... 10.01.12 17.01.12 I bede na obu
bielik Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 mi też bez różnicy terminy. ale może powrócimy do czwartku jak kiedyś. bo środy jakoś nie działają.
kwiatko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 siemka to tak dla zmiany tematu Impreza u kumpla, wszyscy się ostro zapili. Kilka osób poległo i legło pod kanapę czy na dywan, gospodarz też już był nieźle zaprawiony i nagle dzwoni jego starsza i się pyta - jak tam impreza na co on wybełkotał: - Jeden rzyga na dywan, dwóch chyba nie żyje, a ja idę coś na ciepło opierdolic. To byla jego ostatnia impreza ;]
adadur Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Patryk a ty jak do S-ki sie przymierzasz ??? mamy na forum ciekawą bardzo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232210.0 tyle czy cena dobra
Patrykbor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Patryk a ty jak do S-ki sie przymierzasz ??? mamy na forum ciekawą bardzo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232210.0 tyle czy cena dobra A kasę mi pożyczysz bo narazie wyszły inne potrzeby muszę instalacje CO zrobić bo rachunki za ogrzewanie mnie zabijają ,chociaż zima teraz odpuszcza i tragedii nie ma .
adadur Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no zimy ... to w zasadzie nie ma a cię rachunki zarzynają ... są do kupienia funkiel nówki mieszkania za 3860zł/m2 E-gu z garażami w opcji jak coś
Patrykbor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 no zimy ... to w zasadzie nie ma a cię rachunki zarzynają ... są do kupienia funkiel nówki mieszkania za 3860zł/m2 E-gu z garażami w opcji jak coś nigdy do bloku
dziadek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 no zimy ... to w zasadzie nie ma a cię rachunki zarzynają ... są do kupienia funkiel nówki mieszkania za 3860zł/m2 E-gu z garażami w opcji jak coś nigdy do bloku masz coś ? :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi